Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Geisha-kakku – leivo mehevin ja kaunein suklaakakku ikinä ja kerää kehut

3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min

Geisha-kakku saa vieraasi hyrisemään onnesta. Hasselpähkinöiden ja nougatsuklaan upea yhdistelmä hurmaa suussasulavassa kakussa.

21.5.2019
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
175 g
voita tai margariinia
50 g
tummaa suklaata
150 g
ranskankermaa
2 ½ dl
sokeria
3
munaa
2 ¾ dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta
1 dl
hasselpähkinärouhetta
2 tl
leivinjauhetta
Täyte ja kuorrutus
3 levyä (à 100 g)
Geisha-suklaata
4 dl
vispikermaa
250 g
mascarponea
Koristelu
5
vaaleanpunaista marenkia
50 g
Geisha-suklaata
1 rkl
hasselpähkinöitä
1 rkl
pinkkejä makeisia

Geisha-kakku – ohje:

  1. Sulata voi ja suklaa kattilassa tai mikrossa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
  2. Sekoita joukkoon ranskankerma, sokeri ja munat. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
  3. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (Ø 18–22 cm).
  4. Paista 175 asteessa toiseksi alimmalla tasolla 50 minuuttia. Tarkista kypsyys cocktailtikulla. Laita leivinpaperi tai foliopala tarvittaessa vuoan päälle paistamisen loppupuolella, ettei pinta pala. Jäähdytä pohja hyvin ennen leikkaamista ja täyttämistä.
  5. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoittaen. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita mascarpone ja sulatettu suklaa. Lisää kermavaahto ja sekoita tasaiseksi.
  6. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Täytä kakku niin, että puolet vaahdosta tulee kahteen väliin ja loppu jää kuorrutukseen.
  7. Nosta kakku jääkaappiin hyytymään vähintään pariksi tunniksi. Peitä loppu vaahto kelmulla ja nosta jääkaappiin.
  8. Nosta kakku vadille ja kuorruta se lopulla vaahdolla.
  9. Koristele Geisha-kakku marengeilla, suklaalla, hasselpähkinöillä ja makeisilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt