Paista 175 asteessa toiseksi alimmalla tasolla 50 minuuttia. Tarkista kypsyys cocktailtikulla. Laita leivinpaperi tai foliopala tarvittaessa vuoan päälle paistamisen loppupuolella, ettei pinta pala. Jäähdytä pohja hyvin ennen leikkaamista ja täyttämistä.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoittaen. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita mascarpone ja sulatettu suklaa. Lisää kermavaahto ja sekoita tasaiseksi.
Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Täytä kakku niin, että puolet vaahdosta tulee kahteen väliin ja loppu jää kuorrutukseen.
Nosta kakku jääkaappiin hyytymään vähintään pariksi tunniksi. Peitä loppu vaahto kelmulla ja nosta jääkaappiin.
Nosta kakku vadille ja kuorruta se lopulla vaahdolla.
Koristele Geisha-kakku marengeilla, suklaalla, hasselpähkinöillä ja makeisilla.