Kinkun kuorrutus viimeistelee joulupöydän suosikkiherkun – tarvitset vain sinappia, korppujauhoja ja neilikoita
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Kinkun kuorrutus valmistuu perinteiseen tapaan sinapista, korppujauhoista ja neilikoista. Helppo kuorrutus kruunaa kinkun valmiiksi joulupöytään. Katso myös videolta ohjeet kinkun kuorruttamiseen ja paistoon!
3.4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 31.10.2018

Kinkun kuorrutus viimeistelee joulupöydän suosikkiherkun – tarvitset vain sinappia, korppujauhoja ja neilikoita
Ainekset (1 annos)
Kinkun kuorrutus
- 2 dlsinappia
- 1 dlkorppujauhoja
- 3 rklneilikkaa (kokonaisia)
Kinkun kuorrutus valmistuu näin:
- Irrota vähän jäähtyneestä kinkusta kamara. Ohenna halutessasi silavakerrosta.
- Sivele kinkun pintaan sinappia. Ripottele päälle korppujauhoja.
- Vedä veitsellä kinkun pintaan ruudukko ja työnnä neilikka jokaisen ruudun keskelle.
- Kuorruta kinkkua 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kinkun kuorrutus on saanut väriä.
Vinkki!
Kurkkaa myös ohjeet kinkun paistoon!
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3.35