Maku

Kinkun kuorrutus viimeistelee joulupöydän suosikkiherkun – tarvitset vain sinappia, korppujauhoja ja neilikoita

15 min
3.44
0

Kinkun kuorrutus valmistuu perinteiseen tapaan sinapista, korppujauhoista ja neilikoista. Helppo kuorrutus kruunaa kinkun valmiiksi joulupöytään. Katso myös videolta ohjeet kinkun kuorruttamiseen ja paistoon!
Tulosta
Kuvat Sami Repo

Ainekset (1 annos)

Kinkun kuorrutus

  • 2 dlsinappia
  • 1 dlkorppujauhoja
  • 3 rklneilikkaa (kokonaisia)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kinkun kuorrutus valmistuu näin:

  1. Irrota vähän jäähtyneestä kinkusta kamara. Ohenna halutessasi silavakerrosta.
  2. Sivele kinkun pintaan sinappia. Ripottele päälle korppujauhoja.
  3. Vedä veitsellä kinkun pintaan ruudukko ja työnnä neilikka jokaisen ruudun keskelle.
  4. Kuorruta kinkkua 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kinkun kuorrutus on saanut väriä.

Vinkki!

Kurkkaa myös ohjeet kinkun paistoon!

MITÄ PIDIT?
3.44