Pähkinäkuorrutettu kinkku tuo vaihtelua joulupöytään – kurkkaa rapsakka resepti!
8 h 30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
8 h Pähkinäkuorrutetussa kinkussa on näyttävä kuorrutus. Tässä kinkun kuorrutus sinulle, joka haluat vaihtelua perinteiseen sinappikuorrutukseen. Katso myös videolta, kuinka joulukinkku paistetaan.
GL
4
Kuvat
Julkaistu 5.12.2011

Pähkinäkuorrutettu kinkku tuo vaihtelua joulupöytään – kurkkaa rapsakka resepti!
Reseptin ainekset (16 annosta)
Pähkinäkuorrutettu kinkku
- 6 kgkinkkua (potkallinen)
- 3 dlsinappia
- 2 dlcashewpähkinöitä (rouhittuna)
- 2 dlsaksanpähkinöitä (rouhittuna)
- 1 dlmakadamiapähkinöitä (rouhittuna)
Pähkinäkuorrutettu kinkku – ohje:
- Ota kinkku huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kinkun sisälämpö saisi olla noin 10 astetta uuniin pantaessa.
- Kuumenna uuni 250 asteeseen. Tarkista, että paistopussi kestää tämän lämmön. Työnnä kinkun paksuimpaan kohtaan paistomittari. Pane kinkku paistopussiin ja uunipannulle. Siirrä uuniin.
- Laske uunin lämpötila 15 minuutin kuluttua 100 asteeseen. Kypsennä kinkkua, kunnes sen sisälämpötila on 75 °C. Varaa paistoaikaa noin tunti kiloa kohti.
- Poista hieman jäähtyneen kinkun verkko ja kamarapinta. Voitele kinkku sinapilla. Painele päälle pähkinöitä kokonaisina tai rouhittuina. Kuorruta pähkinäkinkku nopeasti 220 asteisessa uunissa.
Vinkki!
Kurkkaa kuvalliset ja selkeät ohjeet, joilla paistat elämäsi herkullisimman joulukinkun!
Hyväksy evästeet
YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.


Kinkun paisto vaihe vaiheelta – näillä ohjeilla paistat elämäsi mehevimmän joulukinkun!

Joulukinkun paisto – näillä ohjeilla onnistut varmasti!
Maku

Joulukinkun kastike perinteiseen tapaan
Maku

Kinkun kastike valmistuu helposti joulukinkun paistoliemestä
Maku

Tämä joulukinkku ei kastiketta kaipaa! Paista, viipaloi ja mausta makeassa marinadissa
Maku

Luumuglaseerattu joulukinkku – suolaisenmakea kuorrutus tekee kinkusta vastustamattoman
Maku

Sinappi-calvadoskuorrutettu joulukinkku
Maku

Täytetty possunfilee – supermaukkaat fileepalat kätkevät sisäänsä rapeansuolaisen pähkinä-pekonitäytteen
Meillä kotona