Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kinkun kastike valmistuu helposti joulukinkun paistoliemestä

15 min

Kinkun kastike suurustetaan joulukinkun paistoliemestä. Mausta täyteläinen kastike sinapilla ja lorauksella kermaa. Muista ottaa resepti talteen myös tulevia vuosia varten!

9.11.2018
Reseptin ainekset
6–8 annosta
Kinkun kastike
5 dl
kinkun paistolientä vedellä laimennettuna
½ dl
vehnäjauhoja
2 tl
karkeaa dijonsinappia
1 dl
kermaa
¼ tl
mustapippuria
(1 ½ rkl
brandya tai konjakkia)

Kinkun kastike – ohje:

  1. Kaada kinkun kuuma paistoliemi kulhoon. Anna jäähtyä. Poista jäähtyneen liemen pinnalta jähmettynyt rasvakerros. Laimenna liemi vedellä sopivan suolaiseksi.
  2. Mittaa liemi kattilaan. Sekoita vehnäjauhot liemeen.
  3. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Lisää sinappi, kerma, mustapippuri ja halutessasi brandyä tai konjakkia. Kiehauta ja kaada kinkun kastike kulhoon.

Vinkki!

Kurkkaa ohjeet kinkun paistoon ja valmista elämäsi herkullisin joulukinkku!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt