Punaherukka loistaa leivonnassa, jälkiruoissa ja säilykkeissä! 12 x paras resepti – "Kuin ihana sitruunapiirakka, mutta punaherukkaa"

Punaherukka loistaa leivonnassa, jälkiruoissa ja säilykkeissä! 12 x paras resepti – "Kuin ihana sitruunapiirakka, mutta punaherukkaa"
Mitä ihmettä tehdä punaherukasta, muutakin kuin mehua? Kokosimme parhaat ohjeet leivontaan, jälkiruokiin ja säilöntään. Kerää kesän maut talteen!
Julkaistu: 27.7.2021

Leivonnaisia punaherukasta

Kirpakka lisä toscakakkuun

Rakastatko toscakakkua? Kesällä manteliherkku kannattaa pilkuttaa kirpeillä punaherukoilla. Nappaa herukka-toscapalojen ohje!

Seesaminsiemenet antavat toscakuorrutteelle kivan säväyksen perinteisen mantelin parina.

Sitruunapiirakan kesäinen versio

Punaherukkapiiras on kuin suosittu sitruunapiirakka, mutta sitruunan korvaa punaherukka. Tässä on ihana piirakka kirpeiden makujen ystävälle! "Kyllä oli todella hyvä. Kuin ihana sitruunapiirakka, mutta punaherukkaa. Jää omaan repertuaariin ja kollegapalaute oli hyvää", lukijamme kirjoittaa.

Vapise sitruunapiirakka, täältä tulee punaherukkapiiras!

Juustokakku + raikas marjapiirakka = nam!

Tätä herkkua rakastavat sekä juustokakun että perinteisen marjapiirakan ystävät. Kumoa paistetun juustokakun pinnalle mehukkaita punaherukoita ja tarjoile kinuskikastikkeen kera. Katso punaherukkapiirakan ohje!

Punaherukkapiirakka yhdistää samettisen juustokakun, kirpeät marjat ja makean kinuskin.

Helppo vuokakakku toffeesattumilla ja kinuskiraidoilla

Mehevä jogurttikakku kätkee sisäänsä kirpakoita punaherukkasattumia ja kermaisen makeita Omar-palasia. Viimeistele vielä kinuskikastikkeella! Katso helpon punaherukkakakun ohje.

Mutkaton punaherukkakakku on helppo tehdä.

Punaherukka on makean marengin paras kaveri

Tässä on loppukesän uusi suosikkileivonnainen: raikkaat punaherukat sopivat makean marengin höystämään britapiirakkaan täydellisesti!

Britapiirakka valmistuu mutkattomasti pellillä.

Murupiirakka herukkakauden kunniaksi

Kukapa voisi vastustaa murupiirakkaa! Herukkakaudella herkkupiiras leivotaan suklaisena. Kirpeät puna- ja mustaherukat sopivat ihanasti suklaiseen piirakkaan. Katso herukkaisen suklaamurupiirakan resepti.

Herukkainen suklaamurupiirakka yhdistää ihanat maut ja rapean rakenteen.

Jälkiruokia ja välipaloja punaherukasta

Vaahtojälkiruoka sujahtaa jäätelötötteröön

Jäätelöä? Ei vaan punaherukkatötteröitä! Kirpakassa vaahtojälkiruoassa maistuvat marenki, valkosuklaa ja sitruunarahka ja se tarjoillaan hauskasti jäätelötötteröistä.

Hauskat punaherukkatötteröt valmistuvat 20 minuutissa.

Rukiinen vispipuuro vie nälän ja maistuu ihanalta

Ruisjauhoista keitetty vispipuuro on pehmeän makuista ja ravintoarvoltaan rikkaampaa kuin mannaryyneistä keitetty. Puuron voi keittää punaviinimarjoista tai puolukoista. "Hyvää. Parempaa kuin mannaryyneistä tehty vispipuuro", lukijamme kehuu.

Jäätelöä – vispipuurosta!

Tässä on sellaiset herkkupuikot, että on pakko testata! Kuohkeaksi vatkattu vispipuuro muistuttaa yllättävän paljon kermavaahtoa, joten se on oiva pohja maidottomalle jäätelölle. Kokeile vispipuurojäätelöitä ja ylläty!

Vispipuurojäätelössä maistuu punaherukkainen vispipuurojäätelö sekä punaherukkakastike.

Mehuja ja hilloja punaherukasta

Puolukkahillon haastaja

Punaherukkahillo haastaa puolukkaisen serkkunsa! Hillo valmistuu helposti keittämällä ja sopii erinomaisesti erilaisten ruokien, kuten kaalilaatikon höysteeksi.

Punaherukoista syntyy mainio hillo.

Kuningatarhillo pohjolan tyyliin

Höystä mustikkainen ja vadelmainen kuningatarhillo reilulla annoksella punaherukoita, ja pian saat herkutella pohjolan kuningatarhillolla. Hilloon voi käyttää tuoreita tai pakastemarjoja.

Pohjolan kuningatarhillo yhdistää kolme marjaa.

Raikas punaherukkamehu maistuu kesäkuumalla

Kun olet tarpeeksi leiponut ja keittänyt hilloa, valmista lopuista punaherukoista herkullista mehua. Punaherukkamehu on kätevä tehdä mehumaijalla.

Punaherukkamehu maistuu ihanan raikkaalta.
Kommentoi »