Punaherukkakakku – helppo vuokaherkku valloittaa Omar-sattumilla ja kinuskiraidoilla
1 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
1 h Punaherukkakakku valmistuu näppärästi vuoassa. Pienet Omat-sattumat ja pirtsakat punaherukat saavat nappaamaan toisenkin palan tätä mehevää jogurttikakkua.
KA
3.5
Kuvat
Julkaistu 7.8.2019

Punaherukkakakku – helppo vuokaherkku valloittaa Omar-sattumilla ja kinuskiraidoilla
Reseptin ainekset (12 palaa)
Punaherukkakakku
- 5 dlvehnäjauhoja
- 2 ½ dlsokeria
- 1 tlsoodaa
- 2 tlvaniljasokeria
- 15Omar-karkkia
- 200 gvoita tai margariinia
- 2 dlmaustamatonta jogurttia (esim. kreikkalaista)
- 2kananmunaa
- 1 ½ dlpunaherukoita
Viimeistelyyn
- ½ dlkinuskikastiketta
- ½ dltomusokeria
Punaherukkakakku valmistuu näin:
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Leikkaa karkit pieniksi paloiksi.
- Sulata toisessa kulhossa rasva ja sekoita jogurtti ja munat joukkoon.
- Yhdistä kuivat aineet kosteisiin. Sekoita taikinaan myös karkkipalat ja punaherukat.
- Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (1,5 l).
- Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 60 minuuttia. Tarkista kakun kypsyys cocktailtikulla.
- Sekoita kinuskikastike ja tomusokeri notkeaksi ja valuta raidoiksi jäähtyneen kakun pinnalle.

Punaherukkatötteröt – kirpsakka vaahtojälkkäri saa kaverikseen marenkia ja valkosuklaata
Kotivinkki

Herukkainen suklaamurupiirakka – vartissa valmis uuniin!
Maku

Punaherukka-tuorejuustopiirakka
Maku

Tässä on paras kääretorttu: herukkatäyte, suolakinuskia, kermavaahtoa ja rouhittuja daim-karkkeja
Kotivinkki

Punaherukkaiset jogurtti-mascarponemaljat
Maku

Wasabilla maustettu marjapiirakka
Maku

Punaherukkakeksit
Maku

Herukkahentuset
Maku