


Pohjolan kuningatarhillo
1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min
Pohjolan kuningattaren hillossa maistuvat mustikoiden ja vadelmien lisäksi punaherukat. Osan marjoista voit hyvin napata myös pakastimesta.
Reseptin ainekset
1 annosta
1/4 dl
vettä
200 g
punaherukoita
150 g
vadelmia
150 g
mustikoita
250 g
hillosokeria
Kuningatarhillo – ohje:
- Mittaa vesi kattilaan ja lisää puhdistetut marjat.
- Kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen.
- Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10–15 minuuttia. Kuori pois pinnalle syntyvä vaahto.
- Anna kuningatarhillon jäähtyä hetki ja purkita se puhtaisiin lasipurkkeihin. Sulje purkit huolellisesti ja säilytä viileässä.
Vinkki!
Kuningatarhilloon sopivat punaherukoiden tilalle myös puolukat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat