Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Herukkainen suklaamurupiirakka – vartissa valmis uuniin!

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Mehukkaat herukat ja rapea muru tekevät tästä suklaisesta piirakasta vastustamattoman. Murupiirakan taikina valmistuu näppärästi sekoittamalla vaikka mökkikeittiössä.

12.9.2017
Reseptin ainekset
12 annosta
2 dl
sokeria
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
kaakaojauhetta (tummaa)
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
100 g
voita sulatettuna
1
muna
1 dl
maitoa
2 dl
musta- ja/tai punaherukoita
50 g
tummaa suklaata

Sekoita kulhossa keskenään kuivat aineet ja rasva. Ota muruseoksesta päällistä varten 1 ½ desiä eri kulhoon.

Lisää jäljelle jääneeseen muru-seokseen muna ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (20 cm × 30 cm).

Ripottele päälle herukat ja muruseos. Rouhi pinnalle vielä suklaata.

Paista piirakkaa 200-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia.

Tarjoa suklaamurupiirakka vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt