Kotivinkki

Punaherukkatötteröt – kirpsakka vaahtojälkkäri saa kaverikseen marenkia ja valkosuklaata

20 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen
Punaherukkatötteröt syntyvät kirpsakasta punaherukkavaahdosta, joka asetellaan valmiisiin jäätelövohvelihin. Viimeistele tötteröt vielä marengilla ja nauti!
KA
5
0
Teksti Mika Rampa
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (4 annosta)

Punaherukkatötteröt

  • 75 gvalkosuklaata
  • 4jäätelövohvelia
  • 1 dlkermavaahtoa
  • 100 gsitruunarahkaa
  • ½ dlpunaherukoita

Lisäksi

  • 4punaherukan terttua
  • 4pientä marenkia
Tulosta

Punaherukkatötteröt valmistuvat näin:

  1. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta jäätelövohvelien reunat valkosuklaaseen.
  2. Vaahdota kermavaahto ja sekoita sitruunarahka joukkoon. Perkaa punaherukat ja lisää ne vaahtoon.
  3. Täytä jäätelövohvelit vaahdolla ja koristele punaherukan tertulla. Murskaa hieman marenkia päälle ja nauti!

Vinkki!

Lisää punaherukkatötteröihin koristeeksi puutarhasta poimittuja raikkaita yrttejä, kuten minttua.

MITÄ PIDIT?
5