


Punaherukkatötteröt – kirpsakka vaahtojälkkäri saa kaverikseen marenkia ja valkosuklaata
20 min
Punaherukkatötteröt syntyvät kirpsakasta punaherukkavaahdosta, joka asetellaan valmiisiin jäätelövohvelihin. Viimeistele tötteröt vielä marengilla ja nauti!
Reseptin ainekset
4 annosta
Punaherukkatötteröt
75 g
valkosuklaata
4
jäätelövohvelia
1 dl
kermavaahtoa
100 g
sitruunarahkaa
½ dl
punaherukoita
Lisäksi
4
punaherukan terttua
4
pientä marenkia
Punaherukkatötteröt valmistuvat näin:
- Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kasta jäätelövohvelien reunat valkosuklaaseen.
- Vaahdota kermavaahto ja sekoita sitruunarahka joukkoon. Perkaa punaherukat ja lisää ne vaahtoon.
- Täytä jäätelövohvelit vaahdolla ja koristele punaherukan tertulla. Murskaa hieman marenkia päälle ja nauti!
Vinkki!
Lisää punaherukkatötteröihin koristeeksi puutarhasta poimittuja raikkaita yrttejä, kuten minttua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat