Punaherukkahillo haastaa puolukkaisen serkkunsa arkiruokien höystäjänä – näin teet herkullisen hillon helposti
25 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
15 minPunaherukkahillo valmistuu nopeasti keittämällä. Nauti herkullinen hillo arkiruokien kanssa, sopii erinomaisesti vaikka kaalilaatikon kaveriksi.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 3.9.2020

Punaherukkahillo haastaa puolukkaisen serkkunsa arkiruokien höystäjänä – näin teet herkullisen hillon helposti
Ainekset (5–6 dl)
- 1 lpunaherukoita
- 3 dlhillosokeria
- 1(luomu)sitruunan kuori raastettuna
Punaherukkahillo valmistetaan näin:
- Pane peratut marjat ja hillosokeri kattilaan, ja keitä noin 15 minuuttia. Kuori vaahto reikäkauhalla hillon pinnalta.
- Pese ja raasta sitruunan kuori. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää sitruunankuori.
- Anna hillon jäähtyä hetki ja pakkaa puhtaisiin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3