


Punaherukkahillo haastaa puolukkaisen serkkunsa arkiruokien höystäjänä – näin teet herkullisen hillon helposti
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Punaherukkahillo valmistuu nopeasti keittämällä. Nauti herkullinen hillo arkiruokien kanssa, sopii erinomaisesti vaikka kaalilaatikon kaveriksi.
Reseptin ainekset
5–6 dl
1 l
punaherukoita
3 dl
hillosokeria
1
(luomu)sitruunan kuori raastettuna
Punaherukkahillo – ohje:
- Pane peratut marjat ja hillosokeri kattilaan, ja keitä noin 15 minuuttia. Kuori vaahto reikäkauhalla hillon pinnalta.
- Pese ja raasta sitruunan kuori. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää sitruunankuori.
- Anna hillon jäähtyä hetki ja pakkaa puhtaisiin lasipurkkeihin. Säilytä punaherukkahilloa jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat