Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punaherukkahillo haastaa puolukkaisen serkkunsa arkiruokien höystäjänä – näin teet herkullisen hillon helposti

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Punaherukkahillo valmistuu nopeasti keittämällä. Nauti herkullinen hillo arkiruokien kanssa, sopii erinomaisesti vaikka kaalilaatikon kaveriksi.

3.9.2020
Reseptin ainekset
5–6 dl
1 l
punaherukoita
3 dl
hillosokeria
1
(luomu)sitruunan kuori raastettuna

Punaherukkahillo – ohje:

  1. Pane peratut marjat ja hillosokeri kattilaan, ja keitä noin 15 minuuttia. Kuori vaahto reikäkauhalla hillon pinnalta.
  2. Pese ja raasta sitruunan kuori. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää sitruunankuori.
  3. Anna hillon jäähtyä hetki ja pakkaa puhtaisiin lasipurkkeihin. Säilytä punaherukkahilloa jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt