Kotivinkki

Punaherukkahillo haastaa puolukkaisen serkkunsa arkiruokien höystäjänä – näin teet herkullisen hillon helposti

25 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Punaherukkahillo valmistuu nopeasti keittämällä. Nauti herkullinen hillo arkiruokien kanssa, sopii erinomaisesti vaikka kaalilaatikon kaveriksi.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
3
0
Julkaistu: 3.9.2020


Ainekset (5–6 dl)

  • 1 lpunaherukoita
  • 3 dlhillosokeria
  • 1(luomu)sitruunan kuori raastettuna
Tulosta

Punaherukkahillo valmistetaan näin:

  1. Pane peratut marjat ja hillosokeri kattilaan, ja keitä noin 15 minuuttia. Kuori vaahto reikäkauhalla hillon pinnalta.
  2. Pese ja raasta sitruunan kuori. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää sitruunankuori.
  3. Anna hillon jäähtyä hetki ja pakkaa puhtaisiin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.
MITÄ PIDIT?
3
Kommentoi »