Punaherukkahillo haastaa puolukkaisen serkkunsa arkiruokien höystäjänä – näin teet herkullisen hillon helposti
25 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
15 minPunaherukkahillo valmistuu nopeasti keittämällä. Nauti herkullinen hillo arkiruokien kanssa, sopii erinomaisesti vaikka kaalilaatikon kaveriksi.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
4
Kuvat
Julkaistu 3.9.2020

Punaherukkahillo haastaa puolukkaisen serkkunsa arkiruokien höystäjänä – näin teet herkullisen hillon helposti
Reseptin ainekset (5–6 dl)
- 1 lpunaherukoita
- 3 dlhillosokeria
- 1(luomu)sitruunan kuori raastettuna
Punaherukkahillo – ohje:
- Pane peratut marjat ja hillosokeri kattilaan, ja keitä noin 15 minuuttia. Kuori vaahto reikäkauhalla hillon pinnalta.
- Pese ja raasta sitruunan kuori. Siirrä kattila pois liedeltä ja lisää sitruunankuori.
- Anna hillon jäähtyä hetki ja pakkaa puhtaisiin lasipurkkeihin. Säilytä punaherukkahilloa jääkaapissa.

Puolukkahillo valmistuu helposti ja sopii moneen – näin purkitat metsän antimet talven varalle
Kotivinkki

Lakattoman lakkahillo keitetään porkkanoista ja karviaisista
Maku

Omenahillo uunissa – paahteisen karamellisoitunut syysherkku valmistuu miltei itsestään
Kotivinkki

Puolukka-chiahillo – raikas pikahillo säilyy kuukausia
Maku

Paholaisen hillo – kuin kotitekoinen sweet chili -kastike
Maku

Mausteinen tomaattihillo – täydellinen kumppani lihalle ja juustoille
Meillä kotona

Jotain hieman erilaista! Earl grey -omenahillon maustaa perinteinen englantilainen tee
Kotivinkki

Kirsikkahillo on parhaimmillaan itse tehtynä – onnistu simppelillä ohjeella
Kotivinkki