Kotivinkki

Pääsiäisen 7 rahkajälkiruokaa

Pääsiäisen 7 rahkajälkiruokaa

Rahka on pääsiäisherkkujen ehdoton pääraaka-aine. Sitruuna ja appelsiini raikastavat ja kermavaahto pehmentää pääsiäisen jälkiruoka- ja leivontaohjeissa. Leivo rahkakakku, rahkatorttu tai kokoa nopea rahkaherkku pääsiäisen makeaksi nautinnoksi.
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Mainos

Hedelmäiset rahkaherkut

Tässä jälkiruoassa maistuu rahkan lisäksi mandariini ja mango. Valmista jälkiruoat hyvissä ajoin niin ne ehtivät hyytyä ennen tarjoilua.

Rahka-appelsiiniohukaiset

Ihanat appelsiiniohukaiset ovat valloittaneet jo monta herkkusuuta.

Rahkainen täytekakku

Kakun täytteessä on hyviä elementtejä perinteisestä pashasta. Kuorrutus syntyy valkosuklaasta ja koristelu keväänvihreistä karamelleista.

 

Lime-omenarahkakakku

Tässä kakussa on hieman haastetta sitä kaipaavalle. Näyttävä kakku koostuu viidestä kerroksesta, joista yhdessä käytetään valmiiksi maustettua vaniljarahkaa.

Vaniljarahkaa, sitruunakeittoa ja sokeripistaasia

Tämä jälkiruoka on kuin kesäsade poutapäivänä. Rahka-kermapilvi ui raikkaan makeassa sitruunakeitossa.

Marjaiset tuulihatut

Pääsiäisen tuulihatut täytetään vaniljarahkalla ja raikastetaan pakastimen viimeisillä mustaherukoilla.

Vadelma-rahkapullalevy

Rahkapulla leivotaan nyt levyksi ja täytetään rahka-tuorejuustolla ja vadelmamarmeladilla.

Julkaistu: 30.3.2012
Katso myös nämä