
Rahkapiirakka
Perinteinen rahkapiirakka on pääsiäispöydän varma valttikortti ja se on helppo leipoa pellille. Raikasta rahkatäytettä reunustaa perinteiseen tapaan mehevä pullataikina. Gluteeniton rahkapiirakka leivotaan puolestaan kauramaitoon. Tästä supermehevästä herkusta on pakko ottaa vielä yksi pala...
Murupiirakoiden ystäville maistuu raikas sitruunainen rahka-murupiirakka. Testaa myös lempeä persikka-rahkapiirakka, jossa hurmaavat murea pohja, pehmeä persikkatäyte ja ripaus kookosta.
Rahkapullat
Itse leivottu rahkapulla kruunaa pääsiäisaterian. Letitetty taikina antaa pääsiäispullalle kauniin reunan. Testaa myös perinteiset rahkapullat sitruunaisella rahkatäytteellä.
Rahkakakku
Upea pääsiäiskakku syntyy uskomattoman helposti tavallisesta kakkupohjasta ja sitruuna-rahkatäytteestä. Koristeluissa voi päästää luovuuden valloilleen!
Paistettava mango-juustokakku hurmaa mutakakkua muistuttavalla suklaapohjallaan, raikkaalla rahkatäytteellään ja vauhdikkailla mangoraidoillaan.
Gluteeniton mango-rahkakakku on rahkamaisen täyteläinen ja mangoisen raikas. Voit varioida sitä myös muilla hedelmillä ja marjoilla.
Rahkaletut ja -vohvelit
Rahkalettuset maistuvat niin pääsiäisen aamupalapöydässä kuin helppona jälkkärinäkin. Paksua taikinaa on näppärä käsitellä ja paistaminen on helppoa.
Kokeile myös rahkan ja vohvelien vastustamatonta yhdistelmää. Rahkavohvelit ja mokkakinuski tarjoillaan jälkkäripöydässä jäätelön kera.
Pasha
Perinteinen pasha on helppo valmistaa, eikä siinä säästellä voita, kermaa tai kananmunia.
Vegaaninen pasha syntyy helposti muutamasta raaka-aineesta, mutta silti ilman munia tai maitotuotteita. Pääsiäisen klassikkojälkiruoan vegaaninen versio koristellaan hauskaksi pääsiäistipuksi teeman mukaan!