Maku

Rahkalettuset

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Ihanat paksut ja täyteläiset sopivan mustikkaiset letut ovat aamun paras aloitus. Paksua taikinaa on näppärä käsitellä ja paistaminen on helppoa.
KA
4.8
0
Julkaistu: 27.2.2015


Reseptin ainekset (15 kpl)

  • 500 gmaitorahkaa (2 prk)
  • 6 kplkananmunaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1,5 dlsokeria
  • 1 tlaito vaniljarouhetta
  • 0,5 tlsuolaa
  • 2-3 dlmustikoita
Tulosta

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Anna taikinan turvota hetken verran ja paista sitten lättyset voissa pannulla. Kannattaa tehdä pieniä lättyjä, niin kääntäminen on helpompaa.

Kommentoi »