Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Persikkarahkapiirakka – pellillinen ihanaa herkkua

1 h 10 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 40 min

Persikkarahkapiirakkaa valmistuu helposti kokonainen pellillinen. Piirakassa on murea pohja, pehmeä hedelmätäyte ja ripaus kookosta. Leivo vaikka pääsiäisen kahvipöytään!

Reseptin ainekset
35 palaa
Pohja
300 g
voita
2 dl
sokeria
2
munaa
6 dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
½ dl
kookoshiutaleita
2 rkl
vaniljasokeria
3 tl
leivinjauhetta
Täyte
400 g
maitorahkaa
3
munaa
1½ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
470 g
persikkaa (säilyke, sokeriliemi) (2 purkkia persikanpuolikkaita á 410 /235 g)
½ dl
kookoshiutaleita

Pellillinen persikkarahkapiirakkaa – ohje:

  1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
  2. Lisää joukkoon munat yksitellen, hyvin vatkaten.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi, mutta vältä turhaa sekoittamista.
  4. Kauli tai taputtele taikina leivinpaperin päälle tasaiseksi levyksi. Vedä levy leivinpaperin avulla reunalliselle uunipellille.
  5. Sekoita rahka, munat ja sokerit keskenään. Levitä rahkaseos pohjan päälle.
  6. Valuta ja viipaloi persikat. Asettele persikkaviipaleet limittäin täytteen päälle. Ripottele pinnalle kookoshiutaleita.
  7. Paista persikkarahkapiirakka 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 30 minuuttia.

Vinkki!

Katso myös suosittu pullapohjaan leivottavan rahkapiirakan ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt