
1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva maitoon. Lisää muna, sokeri, kardemumma, suola ja noin puolet vehnäjauhoista. Sekoita tasaiseksi.
2. Alusta loput jauhot taikinaan käsin tai yleiskoneella vaivaten. Lisää viimeisen jauhoerän mukana pehmeä rasva. Vaivaa tasaiseksi kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota leivinliinan alla lämpimässä vesihauteessa noin 30 minuuttia.
3. Kaavi taikina jauhotetulle pöydälle ja muokkaa ilmakuplat pois. Jaa taikina kahteen osaan ja molemmat osat edelleen kahdeksaksi tasakokoiseksi pullaksi.
4. Siisti pöydän pintaa jauhoista ja muotoile taikinapala pitkäksi, 1 ½–2 cm paksuksi säikeeksi.
5. Ota sormilla kiinni säikeen keskeltä ja toisella kädellä säikeen päästä. Kierrä säie vapaana roikkuvan säikeen ympäri kierteeksi.
6. Pyöräytä kierre pullaksi uunipellille leivinpaperin päälle. Jätä kierteen päät keskelle pullaa ja sen alapuolelle. Tee näin kaikille paloille. Jätä pullien väliin reilusti kohoamisvaraa. Anna kohota leivinliinan alla noin 20 minuuttia.
7. Sekoita täyte. Pese sitruuna huolellisesti, raasta kuori ja purista mehu. Yhdistä rahka, ranskakerma, sitruunan kuori ja mehu sekä sokerit. Valuta aprikoosin puolikkaat hyvin.
8. Paina hyvin jauhotetulla lasin pohjalla (halkaisija noin 6 cm) reilu painauma pulliin. Voitele reunat vatkatulla kananmunalla ja ripottele niille raesokeria.
9. Lusikoi painaumaan (n. 1 rkl) rahkaseosta ja laske päälle aprikoosi. Paista rahkapullia 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.