Maku

Uuniriisipuuro – tätä et voi polttaa pohjaan!

1 h 35 min
{
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
1 h 30 min
Uuniriisipuuro on varma valinta, sillä se ei takuuvarmasti pala pohjaan! Mittaa vain ainekset vuokaan ja sekoittele muutaman kerran kypsennyksen aikana. Sitten onkin aika herkutella.
GL
MU
3.8
0
Julkaistu: 9.11.2018


Reseptin ainekset (4–6 annosta)

Uuniriisipuuro

  • 2 dlpuuroriisiä
  • 1 ltäysmaitoa
  • ½ tlsuolaa

Vuoan voitelu

  • voita tai margariinia
Tulosta

Uuniriisipuuro valmistuu näin:

  1. Voitele vuoka tai pata.
  2. Mittaa riisi, maito ja suola vuokaan.
  3. Kypsennä uuniriisipuuroa uunin alatasolla 175 asteessa noin puolitoista tuntia. Sekoita puuroa muutaman kerran kypsennyksen alussa.
  4. Tarjoa uuniriisipuuron kanssa kanelia, sokeria ja maitoa.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen riisipuuron resepti!

Kommentoi »