Riisipuurorieskat
Kasvis
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Mihin upottaisit riisipuuron jämät? Tietenkin pehmeisiin puurorieskoihin! Näissä rieskoissa on riisipiirakan makua, mutta valmistus on nopeampaa.

Reseptin ainekset 8 kpl
5 dlriisipuuroa
2 dlvehnäjauhoja
1 dlspelttijauhoja (puolikarkeita)
2 kplmunaa
1/2 tlsuolaa
Riisipuurorieskat – ohje:
Sekoita kaikki aineet nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Taputtele taikinasta leivinpaperin päälle pellille 8 pyöreää, noin 1/2 sentin paksuista rieskaa.
Paista riisipuurorieskoja 275-asteisen uunin ylätasolla noin 10 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin ruskeatäpläisiä.
Perunamuusista valmistetut rieskat ovat monille tuttu juttu, mutta myös puuronjämistä sekoittelet mehevät rieskat samaan tapaan!