Riisipuurorieskat
20 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
10 minMihin upottaisit riisipuuron jämät? Tietenkin pehmeisiin puurorieskoihin! Näissä rieskoissa on riisipiirakan makua, mutta valmistus on nopeampaa.
3.6
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 20.11.2013

Riisipuurorieskat
Reseptin ainekset (8 kpl)
- 5 dlriisipuuroa
- 2 dlvehnäjauhoja
- 1 dlspelttijauhoja (puolikarkeita)
- 2 kplmunaa
- 1/2 tlsuolaa
Sekoita kaikki aineet nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Taputtele taikinasta leivinpaperin päälle pellille 8 pyöreää, noin 1/2 sentin paksuista rieskaa.
Paista riisipuurorieskoja 275-asteisen uunin ylätasolla noin 10 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin ruskeatäpläisiä.
Perunamuusista valmistetut rieskat ovat monille tuttu juttu, mutta myös puuronjämistä sekoittelet mehevät rieskat samaan tapaan!