


Riisipuurorieskat
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Mihin upottaisit riisipuuron jämät? Tietenkin pehmeisiin puurorieskoihin! Näissä rieskoissa on riisipiirakan makua, mutta valmistus on nopeampaa.
Reseptin ainekset
8 kpl
Riisipuurorieskat
5 dl
riisipuuroa
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
spelttijauhoja (puolikarkeita)
2
munaa
1/2 tl
suolaa
Riisipuurorieskat – ohje:
- Sekoita kaikki aineet nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
- Taputtele taikinasta leivinpaperin päälle pellille 8 pyöreää, noin 1/2 sentin paksuista rieskaa.
- Paista riisipuurorieskoja 275-asteisen uunin ylätasolla noin 10 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin ruskeatäpläisiä.
Perunamuusista valmistetut rieskat ovat monille tuttu juttu, mutta myös puuronjämistä sekoittelet mehevät rieskat samaan tapaan!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat