3,7(38)
Riisipuurorieskat
Kasvis
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Mihin upottaisit riisipuuron jämät? Tietenkin pehmeisiin puurorieskoihin! Näissä rieskoissa on riisipiirakan makua, mutta valmistus on nopeampaa.
Julkaistu 20.11.2013
Maku
Reseptin ainekset 8 kpl
5 dlriisipuuroa
2 dlvehnäjauhoja
1 dlspelttijauhoja (puolikarkeita)
2 kplmunaa
1/2 tlsuolaa

Riisipuurorieskat – ohje:

Sekoita kaikki aineet nopeasti tasaiseksi taikinaksi.

Taputtele taikinasta leivinpaperin päälle pellille 8 pyöreää, noin 1/2 sentin paksuista rieskaa.

Paista riisipuurorieskoja 275-asteisen uunin ylätasolla noin 10 minuuttia, kunnes rieskat ovat kauniin ruskeatäpläisiä.

Perunamuusista valmistetut rieskat ovat monille tuttu juttu, mutta myös puuronjämistä sekoittelet mehevät rieskat samaan tapaan!
3 kommenttia