Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perunarieska – mummin herkku maistuu parhaalta voin kanssa

20 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 15 min

Perunarieska onnistuu parhaiten eilisestä pottumuusista. Sekoita muusiin kananmuna ja jauhot, paista ja herkuttele voin kanssa. Tähän helppoon herkkuun tulee himo!

31.8.2011
Reseptin ainekset
4 kpl
Perunarieska
4 dl
perunasosetta
1
kananmuna
3 dl
vehnä- tai ohrajauhoja
Lisäksi
voita (tarjoiluun)

Perunarieska – ohje:

  1. Sekoita perunasose, muna ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.
  2. Jaa taikina neljään osaan ja taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi litteiksi perunarieskoiksi pellille leivinpaperin päälle. Voit pistellä leivät haarukalla.
  3. Paista perunarieskoja 10–15 minuuttia 275-asteisen uunin keskitasolla. Perunarieska maistuu taivaalliselta heti mutta toimii myös jäähdyttyään.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt