Kotivinkki

Perunarieskat

20 min
0
0

Perunarieskat

Paista ruokailusta yli jääneestä pottumuusista herkullinen perunarieska poikineen!
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Reetta Pasanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 kpl)

  • 4 dlperunasosetta
  • 1kananmuna
  • 3 dlvehnä- tai ohrajauhoja

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN15 min

1. Sekoita perunasose, muna ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.

2. Jaa taikina neljään osaan ja taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi litteiksi leiviksi pellille leivinpaperin päälle.

3. Paista perunarieskoja 10–15 minuuttia 275-asteisen uunin keskitasolla. Perunarieska maistuu taivaalliselta heti, mutta toimii myös jäähdyttyään.

Suosittelemme myös näitä!

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä