4,2(18)
Perunarieska – mummin herkku maistuu voin kanssa
20 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 15 min
Perunarieska onnistuu parhaiten eilisestä pottumuusista. Sekoita muusiin kananmuna ja jauhot, paista ja herkuttele voin kanssa. Tähän herkkuun tulee himo!
31.8.2011
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 kpl
4 dlperunasosetta
1kananmuna
3 dlvehnä- tai ohrajauhoja

Perunarieska leivotaan näin:

  1. Sekoita perunasose, muna ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.
  2. Jaa taikina neljään osaan ja taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi litteiksi perunarieskoiksi pellille leivinpaperin päälle.
  3. Paista perunarieskoja 10–15 minuuttia 275-asteisen uunin keskitasolla. Perunarieska maistuu taivaalliselta heti mutta toimii myös jäähdyttyään.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.