


Perunarieska – mummin herkku maistuu parhaalta voin kanssa
20 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 15 min
Perunarieska onnistuu parhaiten eilisestä pottumuusista. Sekoita muusiin kananmuna ja jauhot, paista ja herkuttele voin kanssa. Tähän helppoon herkkuun tulee himo!
Reseptin ainekset
4 kpl
Perunarieska
4 dl
perunasosetta
1
kananmuna
3 dl
vehnä- tai ohrajauhoja
Lisäksi
voita (tarjoiluun)
Perunarieska – ohje:
- Sekoita perunasose, muna ja jauhot tasaiseksi taikinaksi.
- Jaa taikina neljään osaan ja taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi litteiksi perunarieskoiksi pellille leivinpaperin päälle. Voit pistellä leivät haarukalla.
- Paista perunarieskoja 10–15 minuuttia 275-asteisen uunin keskitasolla. Perunarieska maistuu taivaalliselta heti mutta toimii myös jäähdyttyään.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat