Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenariisipuuro

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Herkullinen omenariisipuuro valmistuu kotimaisista omenoista.

15.9.2014
Reseptin ainekset
10 annosta
1 1/2 l
vettä
1 kg
omenaa (suomalainen)
3 dl
puuroriisiä
1 dl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1 rkl
sitruunamehua

Omenariisipuuro – ohje:

  1. Kiehauta vesi ja riisi. Sekoita, ettei riisi pala pohjaan.
  2. Poista omenien siemenkodat ja paloittele omenat. Halutessaan ne voi myös kuoria. Lisää omenalohkot puolikypsän riisipuuron sekaan.
  3. Anna omenariisipuuron hautua puoli tuntia ja mausta sokerilla, suolalla ja sitruunamehulla. Tarjoa lämpimänä tai anna jäähtyä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt