


Omenariisipuuro
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Herkullinen omenariisipuuro valmistuu kotimaisista omenoista.
Reseptin ainekset
10 annosta
1 1/2 l
vettä
1 kg
omenaa (suomalainen)
3 dl
puuroriisiä
1 dl
sokeria
1/2 tl
suolaa
1 rkl
sitruunamehua
Omenariisipuuro – ohje:
- Kiehauta vesi ja riisi. Sekoita, ettei riisi pala pohjaan.
- Poista omenien siemenkodat ja paloittele omenat. Halutessaan ne voi myös kuoria. Lisää omenalohkot puolikypsän riisipuuron sekaan.
- Anna omenariisipuuron hautua puoli tuntia ja mausta sokerilla, suolalla ja sitruunamehulla. Tarjoa lämpimänä tai anna jäähtyä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat