


Omar-riisipuuro – joulun makein puuro, johon jäät taatusti koukkuun
50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min
Omar-riisipuuro nostaa perinteisen jouluherkun täysiin uusiin ulottuvuuksiin. Hauduta riisipuuroa kondensoidussa maidossa, ripottele sekaan Omar-karkkeja ja makeanystävän unelmapuuro on valmis!
Reseptin ainekset
6 annosta
Omar-riisipuuro
2 dl
vettä
2 dl
puuroriisiä
1 tlk
kondensoitua maitoa (397 g)
4 dl
vettä
1 tl
suolaa
Lisäksi
15 kpl
Omar-karkkeja
1 dl
kinuskikastiketta
Omar-riisipuuro – ohje:
- Kuumenna 2 dl vettä kiehuvaksi teflon- tai puurokattilassa. Lisää riisit ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin muutaman minuutin, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.
- Sekoita joukkoon kondensoitu maito. Täytä kondensoidun maidon tölkki vedellä (4 dl ) ja kaada se puuroon.
- Keitä puuroa hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen noin 40 minuuttia.
- Mausta puuro suolalla ja pilko sekaan Omar-karkkeja.
- Viimeistele puuroannokset halutessasi kinuskikastikkeella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat