


Joulupuuro on aattoaamun kohokohta – katso perinteinen resepti!
40 min
Joulupuuro käynnistää joulunvieton aattoaamuna! Valmista pehmeä joulupuuro perinteisellä reseptillämme. Kuka onnekas saa tänä vuonna mantelin?
Reseptin ainekset
4 annosta
Joulupuuro
2 dl
vettä
2 dl
puuroriisiä
10 dl
täysmaitoa
1 tl
suolaa
2 rkl
voita
1
manteli
Joulupuuro – ohje:
- Kiehauta vesi pinnoitetussa kattilassa. Lisää riisi. Keitä keskilämmöllä ja välillä sekoittaen noin 10 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
- Lisää maito kattilaan. Hauduta joulupuuro kypsäksi keskilämmöllä ja välillä sekoittaen, 20–30 minuuttia.
- Mausta joulupuuro lopuksi suolalla ja voilla.
- Lisää vielä manteli.
Vinkki!
Valmista joulupuuron seuraksi perinteistä sekahedelmäsoppaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat