Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Joulupuuro on aattoaamun kohokohta – katso perinteinen resepti!

40 min

Joulupuuro käynnistää joulunvieton aattoaamuna! Valmista pehmeä joulupuuro perinteisellä reseptillämme. Kuka onnekas saa tänä vuonna mantelin?

5.12.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
Joulupuuro
2 dl
vettä
2 dl
puuroriisiä
10 dl
täysmaitoa
1 tl
suolaa
2 rkl
voita
1
manteli

Joulupuuro – ohje:

  1. Kiehauta vesi pinnoitetussa kattilassa. Lisää riisi. Keitä keskilämmöllä ja välillä sekoittaen noin 10 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
  2. Lisää maito kattilaan. Hauduta joulupuuro kypsäksi keskilämmöllä ja välillä sekoittaen, 20–30 minuuttia.
  3. Mausta joulupuuro lopuksi suolalla ja voilla.
  4. Lisää vielä manteli.

Vinkki!

Valmista joulupuuron seuraksi perinteistä sekahedelmäsoppaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt