Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sekahedelmäsoppa on riisipuuron nostalginen seuralainen – nappaa ohje!

30 min

Sekahedelmäsoppa, sekametelikeitto – rakastetulla herkulla on monta nimeä! Valmista perinteinen sekahedelmäsoppa helpon reseptin avulla ja tarjoile joulupuuron kera.

5.12.2023
Reseptin ainekset
4–6 annosta
Sekahedelmäsoppa
1 l
vettä
1
sitruuna (kuori suikaloituna ja 1 rkl mehua)
2
kanelitankoa
1 ½ dl
sokeria
250 g
kuivattuja sekahedelmiä
Suurus
3 rkl
perunajauhoja
2 rkl
vettä

Sekahedelmäsoppa – ohje:

  1. Lisää kattilaan sitruunansuikaleet, -mehu, kanelitangot, sokeri ja kuivatut hedelmät.
  2. Keitä keskilämmöllä kannen alla ja välillä sekoittaen 20–25 minuuttia, kunnes hedelmät pehmenevät.
  3. Nosta hedelmät ja mausteet reikäkauhalla tarjoilukulhoon.
  4. Tee suurus sekoittamalla perunajauhoihin vesi. Lisää suurus kattilaan ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen. Anna pulpahtaa muutamia kertoja.
  5. Kaada keitto tarjoilukulhoon hedelmien päälle. Ripottele pinnalle sokeria kuortumisen estämiseksi.
  6. Tarjoa sekahedelmäsoppa joulupuuron kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt