Maku

Riisipuuro uunissa – kenen puurosta löytyy manteli?

1 h 35 min
{
Aktiivinen5 min
Passiivinen1 h 30 min
Riisipuuro hautuu uunissa pehmeäksi lähes itsestään. Tällä ohjeella valmistat reilun padallisen ihanaa herkkua!
GL
MU
3.67
0
Kuvat Antti Vettenranta


Ainekset (10 annosta)

Riisipuuro uunissa

  • 4 dlpuuroriisiä
  • 1 ½ tlsuolaa
  • 2 ½ ltäysmaitoa
  • 25 gvoita
  • (1 manteli)
Tulosta

Riisipuuro valmistuu uunissa näin:

  1. Mittaa riisit 3 litran uunivuokaan tai pataan. Lisää joukkoon suola ja halutessasi yksi kuorittu manteli.
  2. Kaada päälle maito ja vuole pinnalle voinokareita.
  3. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 1 ½ tuntia.
  4. Tarjoa puuro kanelin ja sokerin tai luumukeiton kanssa.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen riisipuuron resepti!

MITÄ PIDIT?
3.67