4(5)
Mantelimaitoon keitetty joulupuuro – täyteläisessä herkussa ihastuttaa kaneli ja päärynä
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
Mantelimaito on kelpo korvaaja tavalliselle maidolle, ja se sopii mainiosti myös puuron valmistukseen. Tässä jouluisessa, maidottomassa puurossa on häivähdys kanelia ja päärynää.
Reseptin ainekset
6 kpl
Mantelipuuro
2 dlvettä
1 tlsuolaa
2 dlpuuroriisiä
1 lmantelimaitoa
1 kplkanelitanko
2 kplpäärynää
2 tlvaniljasokeria

Mantelimaitoon keitetty joulupuuro – ohje:

  1. Kiehauta vesi kerroskattilassa ja lisää riisi. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää mantelimaito ja keitä hiljalleen kannen alla kymmenisen minuuttia.
  2. Lisää pieneksi pilkotut päärynänpalaset, kanelitanko sekä 2 tl vaniljasokeria ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin 30 minuuttia.
  3. Poista kanelitanko ja mausta mantelipuuro suolalla.

Vinkki!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo