


Mantelimaitoon keitetty joulupuuro – täyteläisessä herkussa ihastuttaa kaneli ja päärynä
Mantelimaito on kelpo korvaaja tavalliselle maidolle, ja se sopii mainiosti myös puuron valmistukseen. Tässä jouluisessa, maidottomassa puurossa on häivähdys kanelia ja päärynää.
Reseptin ainekset
6 kpl
Mantelipuuro
2 dl
vettä
1 tl
suolaa
2 dl
puuroriisiä
1 l
mantelimaitoa
1 kpl
kanelitanko
2 kpl
päärynää
2 tl
vaniljasokeria
Mantelimaitoon keitetty joulupuuro – ohje:
- Kiehauta vesi kerroskattilassa ja lisää riisi. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää mantelimaito ja keitä hiljalleen kannen alla kymmenisen minuuttia.
- Lisää pieneksi pilkotut päärynänpalaset, kanelitanko sekä 2 tl vaniljasokeria ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin 30 minuuttia.
- Poista kanelitanko ja mausta mantelipuuro suolalla.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen riisipuuron resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat