


Yksinkertainen kevätsipuli-purjosalaatti on erinomainen lisuke korealaiseen iltaan
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Helppo sipulisalaatti on hienonnusta ja sekoitusta vaille valmis. Lisää salaattiin sitruksinen potku ponzu-kastikeella.
Reseptin ainekset
4 annosta
½
purjoa
2
kevätsipulia
3 rkl
ponzu-kastiketta
1 rkl
paahdettua seesamiöljyä
1 tl
sokeria
Kevätsipuli-purjosalaatti – ohje:
- Halkaise, huuhtele ja hienonna purjo. Hienonna kevätsipulit.
- Lisää mausteet ja sekoita. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
Korealainen bbq-pöytä
Mitä muuta korealaisen bbq-pöydän osaksi? Kokeile paistaa myös bulgogi-nautaa, gochujang-kanaa, omenapossua, inkivääritempeä ja rapeita chilibataatteja. Kastikkeeksi sopivat seesamiöljykastike, ssamjang-kastike ja wasabi-soijakastike. Tarjoa lisukkeiksi tämän salaatin lisäksi myös porkkana-retikkasalaattia ja mangosalaattia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat