


Inkivääritempe on mainio lisä korealaisen bbq-iltaan
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Marinoi tempe ennen paistoa ekstrainkiväärillä maustetussa bulgogi-marinadissa. Voit käyttää tempen sijaan myös tofua. Paista tempe pannulla molemmin puolin kullanruskeaksi tai jos sinulla on pöytägrilli, nosta se pöydän keskelle ja anna jokaisen ruokailijan osallistua grillaukseen.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (250 g)
(soijapapu)tempeä
½ dl
bulgogi-marinadia (esim. Sempio)
1 rkl
inkivääriä raastettuna
Lisäksi
2 rkl
rypsiöljyä
Inkivääritempe – ohje:
- Leikkaa tempe viipaleiksi. Sekoita marinadi ja inkivääri kulhossa. Laita tempeviipaleet marinadiin. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
- Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista viipaleet molemmin puolin kullanruskeiksi.
Korealainen bbq-pöytä
Mitä muuta korealaisen bbq-pöydän osaksi? Kokeile paistaa myös bulgogi-nautaa, gochujang-kanaa, omenapossua ja rapeita chilibataatteja. Kastikkeeksi sopivat seesamiöljykastike, ssamjang-kastike ja wasabi-soijakastike. Tarjoa lisukkeiksi porkkana-retikkasalaattia, kevätsipuli-purjosalaattia ja mangosalaattia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat