Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Inkivääritempe on mainio lisä korealaisen bbq-iltaan

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Marinoi tempe ennen paistoa ekstrainkiväärillä maustetussa bulgogi-marinadissa. Voit käyttää tempen sijaan myös tofua. Paista tempe pannulla molemmin puolin kullanruskeaksi tai jos sinulla on pöytägrilli, nosta se pöydän keskelle ja anna jokaisen ruokailijan osallistua grillaukseen.

19.2.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (250 g)
(soijapapu)tempeä
½ dl
bulgogi-marinadia (esim. Sempio)
1 rkl
inkivääriä raastettuna
Lisäksi
2 rkl
rypsiöljyä

Inkivääritempe – ohje:

  1. Leikkaa tempe viipaleiksi. Sekoita marinadi ja inkivääri kulhossa. Laita tempeviipaleet marinadiin. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
  2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista viipaleet molemmin puolin kullanruskeiksi.

Korealainen bbq-pöytä

Mitä muuta korealaisen bbq-pöydän osaksi? Kokeile paistaa myös bulgogi-nautaa, gochujang-kanaa, omenapossua ja rapeita chilibataatteja. Kastikkeeksi sopivat seesamiöljykastike, ssamjang-kastike ja wasabi-soijakastike. Tarjoa lisukkeiksi porkkana-retikkasalaattia, kevätsipuli-purjosalaattia ja mangosalaattia.

korealainen bbq-pöytä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt