Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Bulgogi-nauta – tee itse bulgogi-marinadi ja herkuttele fileet osana korealaista bbq-pöytää

2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min

Itse tehty bulgogi-marinadi maustaa ja mureuttaa lihan. Grillaa liha öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin kypsäksi tai jos sinulla on pöytägrilli, nosta se pöydän keskelle ja anna jokaisen ruokailijan osallistua grillaukseen.

19.2.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
naudan ulkofileetä
Marinadi
1
valkosipulinkynsi
½ dl
soijakastiketta
2 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
ruokosokeria
1 tl
inkivääriä raastettuna
Lisäksi
2 rkl
rypsiöljyä

Bulgogi-nauta – ohje:

  1. Leikkaa filee poikkisyin pihvimäisiksi viipaleiksi.
  2. Tee marinadi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Laita lihat marinadiin ja anna maustua vähintään pari tuntia jääkaapissa. Kääntele välillä.
  3. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Grillaa pihvejä pari minuuttia per puoli öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin. Anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

Korealainen bbq-pöytä

Mitä muuta korealaisen bbq-pöydän osaksi? Paista myös gochujang-kanaa, omenapossua, inkivääritempeä ja rapeita chilibataatteja. Tarjoa lisukkeiksi mangosalaattia, kevätsipuli-purjosalaattia, porkkana-retikkasalaattia. Kastikkeeksi sopivat seesamiöljykastike, ssamjang-kastike ja wasabi-soijakastike.

Korealainen bbq-pöytä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt