Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ssamjang-kastike – tahmea mausteseos kruunaa korealaisen bbq-pöydän

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Sekoita mausteseos kahden tahnan taktiikalla. Korealaisen kastikkeen perustana ovat soijapapu- ja gochujang-tahnat. Katso ohjeen alta myös muut vinkit korealaisen bbq-illan tarjottaviin!

19.2.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1
valkosipulinkynsi
1
kevätsipuli
2 tl
seesaminsiemeniä
½ dl
doenjang-soijapaputahnaa
2 rkl
gochujang-tahnaa
2 rkl
seesamiöljyä
½ rkl
hunajaa

Ssamjang-kastike – ohje:

  1. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna kevätsipuli.
  2. Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
  3. Sekoita kaikki tahnan ainekset. Anna maustua vähintään 15 minuuttia.

Vinkki!

Voit korvata doenjang- ja gochujang-tahnan ssamjang-tahnalla (3/4 dl). Ssamjang on korealainen chili- ja soijapaputahnan yhdistelmä, joka on maustettu paahdetuilla seesaminsiemenillä, valkosipulilla ja inkiväärillä.

Korealainen bbq-pöytä

Mitä muuta korealaisen bbq-pöydän osaksi? Kokeile paistaa myös rapeita chilibataatteja, bulgogi-nautaa, gochujang-kanaa, omenapossua ja inkivääritempeä. Tarjoa lisukkeiksi porkkana-retikkasalaattia, kevätsipuli-purjosalaattia ja mangosalaattia. Kastikkeeksi sopivat ssamjang-kastikkeen lisäksi myös seesamiöljykastike ja wasabi-soijakastike.

Korealainen bbq-pöytä

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt