Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kipakka gochujang-kana on täydellinen osa korealaista bbq-pöytää

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Saat kanaan sopivasti tulisuutta gochujang-tahnalla maustetulla marinadilla. Grillaa fileet öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin kypsäksi tai jos sinulla on pöytägrilli, nosta se pöydän keskelle ja anna jokaisen ruokailijan osallistua grillaukseen.

19.2.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
broilerinfileetä
Marinadi
1 rkl
gochujang-tahnaa
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
2 rkl
rypsiöljyä

Gochujang kana – ohje:

  1. Sekoita marinadin ainekset. Pane broilerinfileet marinadiin. Anna maustua vähintään tunti jääkaapissa. Kääntele välillä.
  2. Ota fileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Grillaa fileet öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin kypsiksi.
  3. Leikkaa fileet ohuiksi viipaleiksi.

Korealainen bbq-pöytä

Mitä muuta korealaisen bbq-pöydän osaksi? Kokeile paistaa myös bulgogi-nautaa, omenapossua, inkivääritempeä ja rapeita chilibataatteja. Kastikkeeksi sopivat seesamiöljykastike, ssamjang-kastike ja wasabi-soijakastike. Tarjoa lisukkeiksi kevätsipuli-purjosalaattia, porkkana-retikkasalaattia ja mangosalaattia.

Korealainen bbq-pöytä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt