


Kipakka gochujang-kana on täydellinen osa korealaista bbq-pöytää
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Saat kanaan sopivasti tulisuutta gochujang-tahnalla maustetulla marinadilla. Grillaa fileet öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin kypsäksi tai jos sinulla on pöytägrilli, nosta se pöydän keskelle ja anna jokaisen ruokailijan osallistua grillaukseen.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
broilerinfileetä
Marinadi
1 rkl
gochujang-tahnaa
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
2 rkl
rypsiöljyä
Gochujang kana – ohje:
- Sekoita marinadin ainekset. Pane broilerinfileet marinadiin. Anna maustua vähintään tunti jääkaapissa. Kääntele välillä.
- Ota fileet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Grillaa fileet öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin kypsiksi.
- Leikkaa fileet ohuiksi viipaleiksi.
Korealainen bbq-pöytä
Mitä muuta korealaisen bbq-pöydän osaksi? Kokeile paistaa myös bulgogi-nautaa, omenapossua, inkivääritempeä ja rapeita chilibataatteja. Kastikkeeksi sopivat seesamiöljykastike, ssamjang-kastike ja wasabi-soijakastike. Tarjoa lisukkeiksi kevätsipuli-purjosalaattia, porkkana-retikkasalaattia ja mangosalaattia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat