Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Omenapossu on maukas tarjottava korealaisessa bbq-illassa

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Omenamehu keventää grillikastikepohjaista marinadia. Grillaa liha öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin kypsäksi tai jos sinulla on pöytägrilli, nosta se pöydän keskelle ja anna jokaisen ruokailijan osallistua grillaukseen.

19.2.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
porsaankylkeä tai kassleria
1 dl
kalbi-marinadia (Sempio)
½ dl
omenatäysmehua
Lisäksi
2 rkl
rypsiöljyä

Omenapossu – ohje:

  1. Sekoita marinadi ja mehu. Leikkaa kylki tai kassler viipaleiksi. Laita lihat marinadiin. Anna maustua vähintään tunnin ajan, mieluiten pari tuntia jääkaapissa. Kääntele välillä.
  2. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Grillaa öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin, kunnes liha on kypsää. Leikkaa viipaleet paloiksi

Korealainen bbq-pöytä

Mitä muuta korealaisen bbq-pöydän osaksi? Kokeile paistaa myös bulgogi-nautaa, gochujang-kanaa, inkivääritempeä ja rapeita chilibataatteja. Kastikkeeksi sopivat seesamiöljykastike, ssamjang-kastike ja wasabi-soijakastike. Tarjoa lisukkeiksi kevätsipuli-purjosalaattia, porkkana-retikkasalaattia ja mangosalaattia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt