


Omenapossu on maukas tarjottava korealaisessa bbq-illassa
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Omenamehu keventää grillikastikepohjaista marinadia. Grillaa liha öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin kypsäksi tai jos sinulla on pöytägrilli, nosta se pöydän keskelle ja anna jokaisen ruokailijan osallistua grillaukseen.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
porsaankylkeä tai kassleria
1 dl
kalbi-marinadia (Sempio)
½ dl
omenatäysmehua
Lisäksi
2 rkl
rypsiöljyä
Omenapossu – ohje:
- Sekoita marinadi ja mehu. Leikkaa kylki tai kassler viipaleiksi. Laita lihat marinadiin. Anna maustua vähintään tunnin ajan, mieluiten pari tuntia jääkaapissa. Kääntele välillä.
- Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen valmistusta. Grillaa öljytyllä (parila)pannulla molemmin puolin, kunnes liha on kypsää. Leikkaa viipaleet paloiksi
Korealainen bbq-pöytä
Mitä muuta korealaisen bbq-pöydän osaksi? Kokeile paistaa myös bulgogi-nautaa, gochujang-kanaa, inkivääritempeä ja rapeita chilibataatteja. Kastikkeeksi sopivat seesamiöljykastike, ssamjang-kastike ja wasabi-soijakastike. Tarjoa lisukkeiksi kevätsipuli-purjosalaattia, porkkana-retikkasalaattia ja mangosalaattia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat