4,2(53)
Vispipuuro
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h
Vispipuuro kuljettaa meidät lapsuuteen, mummolan kesiin. Tällä luotto-ohjeella onnistut!
26.10.2011
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 annosta
15 dlvettä
2 dlmannasuurimoita
4 dlpuolukoita
2 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
1/2 tlsuolaa

Vispipuuro tehdään näin:

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi isossa teräskattilassa.
  2. Vatkaa joukkoon mannasuurimot ja puolukat. Keitä välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
  3. Lisää sokerit ja suola. Jäähdytä puuro nostamalla kattila kylmään vesihauteeseen.
  4. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  5. Kaada vispipuuro tarjoilukulhoon ja viilennä jääkaapissa, jolloin puuro kiinteytyy.
  6. Tarjoa vispipuuro jälkiruoaksi maidon kanssa.
5 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.