Maku

Vispipuuro

1 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Vispipuuro kuljettaa meidät lapsuuteen, mummolan kesiin. Tällä luotto-ohjeella onnistut!
KA
LA
MA
MU
4.2
5
Julkaistu: 26.10.2011


Ainekset (8 annosta)

  • 15 dlvettä
  • 2 dlmannasuurimoita
  • 4 dlpuolukoita
  • 2 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1/2 tlsuolaa
Tulosta

Vispipuuro tehdään näin:

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi isossa teräskattilassa.
  2. Vatkaa joukkoon mannasuurimot ja puolukat. Keitä välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
  3. Lisää sokerit ja suola. Jäähdytä puuro nostamalla kattila kylmään vesihauteeseen.
  4. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  5. Kaada vispipuuro tarjoilukulhoon ja viilennä jääkaapissa, jolloin puuro kiinteytyy.
  6. Tarjoa vispipuuro jälkiruoaksi maidon kanssa.
MITÄ PIDIT?
4.18
5 kommenttia