Maku

Vispipuuro

1 h 20 min
4.5
2

Vispipuuro

KA
LA
MA
MU
2
4.5
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 15 dlvettä
  • 2 dlmannasuurimoita
  • 4 dlpuolukoita
  • 2 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h

Kuumenna vesi kiehuvaksi isossa teräskattilassa. Vatkaa joukkoon mannasuurimot ja puolukat. Keitä välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
Lisää sokerit ja suola. Jäähdytä puuro nostamalla kattila kylmään vesihauteeseen.
Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Kaada vispipuuro tarjoilukulhoon ja viilennä jääkaapissa, jolloin puuro kiinteytyy. Tarjoa vispipuuro jälkiruoaksi maidon kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä