Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suloisenkirpeä tyrnivispipuuro

1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min

Tyrnivispipuuro kruunataan kinuskisilmällä.

1.9.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
7 dl
vettä
3 dl
sokeroimatonta tyrnimehua
1 ½ dl
tummia mannasuurimoita (esim. Nalle)
1 ½ dl
sokeria
ripaus suolaa
Lisäksi
kinuskikastiketta
maitoa

Tyrnivispipuuro – ohje:

  1. Mittaa kattilaan vesi ja tyrnimehu. Kuumenna kiehuvaksi. Vispilöi joukkoon mannasuurimot. Keitä hiljalleen noin 8–10 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Mausta puuro sokerilla ja ripauksella suolaa. Anna puuron jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Vatkaa jäähtynyt tyrnivispipuuro kuohkeaksi ja tarjoa kinuskisilmän kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt