


Suloisenkirpeä tyrnivispipuuro
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Tyrnivispipuuro kruunataan kinuskisilmällä.
Reseptin ainekset
4 annosta
7 dl
vettä
3 dl
sokeroimatonta tyrnimehua
1 ½ dl
tummia mannasuurimoita (esim. Nalle)
1 ½ dl
sokeria
ripaus suolaa
Lisäksi
kinuskikastiketta
maitoa
Tyrnivispipuuro – ohje:
- Mittaa kattilaan vesi ja tyrnimehu. Kuumenna kiehuvaksi. Vispilöi joukkoon mannasuurimot. Keitä hiljalleen noin 8–10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Mausta puuro sokerilla ja ripauksella suolaa. Anna puuron jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Vatkaa jäähtynyt tyrnivispipuuro kuohkeaksi ja tarjoa kinuskisilmän kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat