Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raparperivispipuuro – se mummilasta tuttu kuohkea herkku!

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Sesongin ihanin puuro vatkataan täydellisen kuohkeaksi. Tähän nostalgiseen herkkuun rakastuvat sukupolvet toisensa jälkeen.

28.5.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g (4–5 vartta)
raparperia
1 l
vettä
2 dl
sokeria
1½ dl
(täysjyvä)mannasuurimoita
2 tl
vaniljasokeria
½ tl
suolaa
Lisäksi
mansikoita ja maitoa tai kasvijuomaa

Raparperivispipuuro – ohje:

  1. Leikkaa raparperinvarret parin sentin paloiksi ja lisää ne veden ja sokerin kanssa kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia, kunnes palat ovat hajoavan pehmeitä.
  2. Vatkaa mannasuurimot joukkoon ja keitä sekoitellen 10 minuuttia. Mausta vaniljasokerilla ja suolalla. Jäähdytä.
  3. Vatkaa jäähtynyt puuro yleiskoneella tai sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  4. Tarjoa vispipuuro mansikoiden ja maidon tai esimerkiksi kaurajuoman kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt