Kotivinkki

Kuohkea pihlajanmarjavispipuuro

13 h 30 min
0
0

Lapsuuden suosikki, vispipuuro, saa uutta ytyä pihlajanmarjoista. Pihlajanmarjojen happamuus taittuu hiukan, jos pakastat ne ennen ruoanvalmistusta.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Elvi Rista

Ainekset (8 annosta)

  • 5 dlpihlajanmarjoja puhdistettuina
  • 1 lvettä
  • 1–2 dlfariinisokeria
  • ½ tlkanelia
  • ½ tlkardemummaa
  • 1 ½ dltummia mannasuurimoita

Parempi vaniljakastike

  • 5 dlkuohu- tai vispikermaa
  • 1vaniljatanko
  • 4kananmunankeltuaista
  • 3 rklsokeria

Tee näin

13 h 30 min
{
AKTIIVINEN1 h 30 min
PASSIIVINEN12 h
MITÄ PIDIT?
0