Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mustaherukkavispipuuro

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Perinteiseen vispipuuroon käytetään usein puolukkaa, mutta myös mustaherukka sopii siihen loistavasti, ellei jopa paremmin.

15.8.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
mustaherukoita
1 l
vettä
1 dl
sokeria
1,5 dl
mannasuurimoita
2 tl
vaniljasokeria
1/4 tl
suolaa

Mustaherukkavispipuuro – ohje:

  1. Kaada kattilaan puhdistetut mustaherukat, sokeri ja vesi. Keitä 5 minuuttia.
  2. Siivilöi herukoiden kuoret, jos haluat lopputuloksen olevan samettisen pehmeää.
  3. Lisää mannasuurimot kiehuvaan mehuun koko ajan sekoittaen.
  4. Anna puuron kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  5. Mausta puuro vaniljasokerilla ja ripauksella suolaa. Jäähdytä puuro kylmässä vedessä haaleaksi.
  6. Vispaa puuro kuohkeaksi vaahdoksi ja kaada tarjoiluastiaan. Ripottele päälle hieman sokeria, jotta pintaan ei muodostu kuorta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt