
Toscapiirakka viehättää vuodesta toiseen – katso klassikkoresepti ja uudet versiot!
Rakastettu toscapiirakka saa uutta vivahdetta, kun siihen yhdistää marjoja, hedelmiä ja jopa siideriä! Kokeile mustikkaa, herukkaa, omenaa, raparperia tai puolukkaa – ja kruunaa herkku rapealla, kinuskisella kuorrutuksella.
Toscapiirakka on rakastettu klassikko
Tätä toscapiirakkaa ei voita mikään. Pohja on ihanan pehmeä, ja päällä on paksu kerros rapeaa kuorrutusta. Nappaa klassisen toscakakun resepti täältä.

Pähkinäinen omenatoscapiirakka on kaikkea, mitä leivonnaiselta voi toivoa
Kanelinen omenapiirakka maistuu ihanalta sellaisenaan, mutta rapea pähkinätosca tekee siitä taivaallisen. Manteleiden sijasta rapeassa päällisessä maistuvat cashew-, pekaani- ja hasselpähkinät. Nappaa houkutteleva resepti talteen täältä!

Kaksi suosikkia yhdellä pellillä: mehevää mustikkapiirakkaa ja rapeapintaista toscakakkua
Mustikka-toscapiirakka on mehevä kuin mustikkapiirakka, ja sen pinta on rapean kinuskinen kuten toscakakulla. Pohjassa maistuu kardemumma, joka sopii mustikan kanssa erinomaisesti. Katso mustikka-toscapiirakan ohje täältä.
Herukka-toscapaloissa on ihanan kirpsakka täyte
Herukka-toscapalat yhdistävät makean mantelikuorrutuksen kirpeisiin punaherukoihin. Kivan säväyksen kuorrutukselle antavat seesaminsiemenet. Katso herukka-toscapalojen ohje täältä.

Raparperi-toscapiirakka on himottu herkku kahvipöytään
Rapeakuorinen raparperi-toscapiirakka yhdistää kirpeän raparperitäytteen ja makean mantelikuorrutteen – tähän ihastut! Katso raparperi-toscapiirakan ohje täältä.

Puolukka-toscapiirakka on paras makuyhdistelmä!
Puolukat piristävät makeaa, uunipellillä valmistuvaa herkullista toscapiirakkaa. Tästä piirakasta riittää isollekin porukalle! Löydät puolukka-toscapiirakan täältä.

Omena-toscapiirakkaan sujautetaan omenakuutioita ja siideriä
Omena-toscapiirakkaan ihastuu koko poppoo. Tämä toscapiirakka on syksyn suussa sulavin herkku, sillä taikinaan lorautetaan tilkka siideriä. Nappaa omena-toscapiirakan resepti täältä.
