Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Klassikot yhdistyvät

Hynttyyt yhteen! Mustikka-toscapiirakka on yhdistelmä mehevää mustikkapiirakkaa ja rapeapintaista toscakakkua

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Kaksi suosikkileivonnaista yhdellä pellillä! Mustikka-toscapiirakka on mehevä kuin mustikkapiirakka ja sen pinta on rapean kinuskinen, kuten toscakakulla. Pohjassa maistuu kardemumma, joka toimii mustikan kanssa erinomaisesti.

20.8.2024
Reseptin ainekset
20 palaa
200 g
voita
4
munaa
3 dl
sokeria
5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
1 tl
kardemummaa
1 dl
kuohukermaa
6 dl
mustikoita
Toscakuorrutus
100 g
voita
150 g
mantelilastuja (5 dl)
2 dl
sokeria
1 dl
kuohukermaa
2 rkl
vehnäjauhoja

Mustikka-toscapiirakka – ohje:

  1. Sulata voi.
  2. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi.
  3. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahdon joukkoon kevyesti nostellen. Lisää kerma ja voisula. Sekoita hyvin.
  4. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Lisää päälle 4 dl mustikoita. Säästä 2 dl pinnalle.
  5. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  6. Valmista piirakan kypsyessä toscakuorrute. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehahtaa välillä sekoittaen.
  7. Levitä kuorrute piirakan päälle ja lisää loput mustikat. Jatka paistamista vielä 15 minuuttia.
  8. Tarjoa mustikka-toscapiirakka jäähtyneenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt