Maku

Toscakakku – pehmeä pohja ja rapea kuorrutus ovat rakastetun klassikon salaisuus

1 h 15 min
KA
3.89
0

Toscakakun päällä hurmaa paahtuneen mantelin, sokerin ja voin koukuttava yhdistelmä. Mummon leipomaa toscakakkua ei voita mikään, koska pehmeän pohjan päällä on tarpeeksi paksu kerros rapeaa kuorrutusta.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (10 annosta)

Pohja

  • 2munaa
  • 1 1/2 dlsokeria
  • 2 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 1/2 tlleivinjauhetta
  • 1/2 dlkevytmaitoa
  • 150 gvoita

Kuorrutus

  • 150 gvoita
  • 4 1/2 dlmantelilastuja
  • 2 dlsokeria
  • 1 dlkuohukermaa
  • 2 rklvehnäjauhoja

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN35 min
MITÄ PIDIT?
3.89