Kotivinkki

Pääsiäisjälkiruoka – katso ihanat ohjeet

Pääsiäisjälkiruoka – katso ihanat ohjeet

Pidätkö pashasta, himoitsetko mämmiä, tekeekö mieli jotain raikasta? Hyvin valittu pääsiäisjälkiruoka on täydellinen päätös ihanalle aterialle.
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Mainos

Kookospannacotta on helpoin ja herkullisin pääsiäisjälkiruoka. Epäonnistuminen on lähes mahdotonta, jos käytät maitotuotteiden hyydyttämiseen sopivaa Multi-hyytelösokeria. Makea kookos ja kirpeä passionhedelmä maistuvat herkullisilta yhdessä.

Nyt nostetaan mämmi uudelle tasolle! Mämmin seurana tarjotaan raikasta Limoncello-vaahtoa ja hunajapähkinöitä. Voit maustaa vaahdon Limoncellon sijaan myös sitruunamehulla.

Sitruunaposset eli sitruunahyydyke on kevään helpoin ja herkullisin jälkiruoka. On lähes mystistä, miten näin yksinkertainen voi olla näin hyvää.

Perinteinen pääsiäisjälkiruoka mämmi maistuu myös appelsiinin kanssa. Appelsiinikerma on raikas kumppani täyteläiselle mämmille.

Pasha syntyi, kun paaston aikana käyttämättä jääneet maitotuotteet piti hyödyntää. Nyt se on hurmaava pääsiäisjälkiruoka, munien, pupujen ja tipujen seuralainen.

Täyteläinen lime curd -rahka on perinteistä pashaa raikkaampi jälkiruoka. Granaattiomena ja mantelilastut kruunaavat herkun.

Passionbruletorttu on raikas päätös juhla-aterialle. Täytteessä makua tuo passionhillo. Kakun päälle voit käyttää joko tuoreita tai pakastevadelmia. 

Julkaistu: 17.3.2016