Maku

Keväinen kerrosherkku

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Ihana keväinen kerrosherkku on juhlapöydän piristys! Herkku saa pähkinäistä makua halvasta ja pistaasipähkinöistä ja raikkautta limestä ja mangosta. Keväisen raikas herkkupala maistuu kaikille!
GL
KA
MU
4.3
1
Julkaistu 30.3.2008


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 250 gmaitorahkaa
  • 3/4 tltomusokeria
  • 1 dlhalvaa
  • 2 dlkuohukermaa
  • 250 gmangoa (säilyke)
  • 1/2 kpllimettiä

Koristeluun

  • 1 dlpistaaseja
  • 2 rklsitruunamelissaa
Tulosta

Mausta rahka sokerilla ja kääntele joukkoon halva.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita rahkaseokseen.

Pese limetti huolellisesti. Raasta kuorta ja purista mehua mangopaloille.

Lusikoi annosmaljoihin kerroksittain rahkaseosta ja mangopaloja.

Koristele keväiset kerrosherkut mangopaloilla, sitruunamelissalla ja pistaasirouheella.

1 kommentti