Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Töhnämunat hieman hauskemmin: valkosuklaatäytteen keskellä pilkistää mangokeltuainen!

3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h 0 min

Töhnämunat ovat pääsiäisen takuuvarma jälkiruokahitti! Tee kerralla iso satsi ja säilytä töhnämunat jääkaapissa munakennossa. Täytä suklaamunat valkosuklaamoussella viimeistään muutama tunti ennen tarjoilua.

6.4.2017
Reseptin ainekset
10 kpl
Valkosuklaamousse
100 g
valkosuklaata
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl
sitruunamehua
2 kpl
valkuaista
1/2 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
Lisäksi
10 kpl
suklaamunia (Kinder)
Koristelu
3 rkl
mangososetta (Bonne)

Tee töhnämunat näin:

  1. Sulata valkosuklaa varovasti mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.
  2. Kumoa tuorejuusto kulhoon. Vatkaa hieman jäähtynyt valkosuklaasula tuorejuuston sekaan vähän kerrallaan. Lisää joukkoon sitruunamehu.
  3. Kumoa valkuaiset kuivaan ja puhtaaseen kulhoon. Vatkaa ne sokereiden kanssa vaahdoksi kuivilla ja puhtailla vatkaimilla.
  4. Sekoita puolet valkuaisvaahdosta valkosuklaaseokseen. Lisää sen jälkeen loput.
  5. Kuori suklaamunat kääreestä ja murra niistä varovasti yläosa. Nosta suklaamunat munakennon koloihin ja pursota täyte niiden sisään.
  6. Anna töhnämunien täytteen kiinteytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
  7. Tee töhnämunan valkosuklaamousseen pieni kolo lusikalla ja kaada siihen koristeeksi mangososetta juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Töhnämunan valkosuklaamoussen makupariksi sopii niin mango-, aprikoosi- kuin persikkasose.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt