Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lime curd -rahkaa ja makeita manteleita

30 min

Täyteläinen rahka on perinteistä pashaa raikkaampi jälkiruoka. Granaattiomena ja mantelilastut kruunaavat herkun.

22.6.2015
Reseptin ainekset
4-6 annosta
2 dl
vaahtoutuvaa kermaa
1
limen raastettu kuori
500 g
maitorahkaa
1 dl
lime curdia tai lemon curdia
1 rkl
limen mehua
Sokeripaahdetut mantelit
3 dl
mantelilastuja
4 rkl
1 rkl
vettä
Lisäksi
1
granaattiomena

1. Aloita valmistamalla sokeripaahdetut mantelit. Sekoita kulhossa mantelilastut, sokeri ja vesi.

2. Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda manteleita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kullanruskean värin.

3. Vaahdota kerma. Pese limen pinta huolellisesti ja raasta vihreä kuori kermavaahdon joukkoon. Lisää kulhoon myös rahka, lime curd ja limen mehu. Sekoita tasaiseksi.

4. Halkaise granaattiomena ja kopistele siemenet kulhoon. Jaa annosmaljoihin granaattiomenan siemeniä, rahkaa ja jäähtyneitä mantelilastuja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt