Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kookospannacotta passiohedelmällä – pääsiäisen helpoin jälkkäri

15 min

Kookospannacotta on pääsiäisen helpoin ja herkullisin jälkiruoka. Makea kookos ja kirpeä passiohedelmä maistuvat herkullisilta yhdessä ja hienostunut jälkiruoka kruunaa pääsiäisaterian.

31.1.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kookoskermaa
2 dl
kuohu- tai vispikermaa
1 dl
maitoa
1 dl
hyytelösokeri multia
1
vaniljatanko
Pinnalle
2-4
passiohedelmää

Kookospannacotta passiohedelmällä valmistuu helposti näin:

  1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Lisää halutessasi halkaistu vaniljatanko. Sekoita, kunnes neste kiehuu ja keitä vielä noin ½ minuuttia.
  2. Jaa seos annosmaljoihin, -kuppeihin tai -laseihin. Anna hyytyä jääkaapissa noin neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
  3. Halkaise passiohedelmät ja kaavi hedelmän sisus kookospannacottan pinnalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt