Kookospannacotta passiohedelmällä – pääsiäisen helpoin jälkkäri
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Kookospannacotta on pääsiäisen helpoin ja herkullisin jälkiruoka. Makea kookos ja kirpeä passiohedelmä maistuvat herkullisilta yhdessä ja hienostunut jälkiruoka kruunaa pääsiäisaterian.

Reseptin ainekset 4 annosta
2 dlkookoskermaa
2 dlkuohu- tai vispikermaa
1 dlmaitoa
1 dlhyytelösokeri multia
1vaniljatanko
Pinnalle
2-4passiohedelmää
Kookospannacotta passiohedelmällä valmistuu helposti näin:
- Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Lisää halutessasi halkaistu vaniljatanko. Sekoita, kunnes neste kiehuu ja keitä vielä noin ½ minuuttia.
- Jaa seos annosmaljoihin, -kuppeihin tai -laseihin. Anna hyytyä jääkaapissa noin neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
- Halkaise passiohedelmät ja kaavi hedelmän sisus kookospannacottan pinnalle.