Kookospannacotta passiohedelmällä – pääsiäisen helpoin jälkkäri
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Kookospannacotta on pääsiäisen helpoin ja herkullisin jälkiruoka. Makea kookos ja kirpeä passiohedelmä maistuvat herkullisilta yhdessä ja hienostunut jälkiruoka kruunaa pääsiäisaterian.
4.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 31.1.2014

Kookospannacotta passiohedelmällä – pääsiäisen helpoin jälkkäri
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2 dlkookoskermaa
- 2 dlkuohu- tai vispikermaa
- 1 dlmaitoa
- 1 dlhyytelösokeri multia
- 1vaniljatanko
Pinnalle
- 2-4passiohedelmää
Kookospannacotta passiohedelmällä valmistuu helposti näin:
- Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Lisää halutessasi halkaistu vaniljatanko. Sekoita, kunnes neste kiehuu ja keitä vielä noin ½ minuuttia.
- Jaa seos annosmaljoihin, -kuppeihin tai -laseihin. Anna hyytyä jääkaapissa noin neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
- Halkaise passiohedelmät ja kaavi hedelmän sisus kookospannacottan pinnalle.

Kookospannacotta – kardemummalla ja vaniljalla säväytetty vanukas maistuu taivaalliselta paahdettujen appelsiiniviipaleiden kanssa
Maku

Pannacotta – jälkiruokaklassikko, joka lumoaa silkinpehmeällä maullaan
Maku

Lakritsipannacotta
Maku

Mojito-pannacotta
Maku

Mokka-pannacotta
Maku

Täydellinen pannacotta puolukkakastikkeella
Kotivinkki

Kerrospannacotta
Maku

Pannacotta ja ananassalsa
Maku