


Kookospannacotta passiohedelmällä – pääsiäisen helpoin jälkkäri
15 min
Kookospannacotta on pääsiäisen helpoin ja herkullisin jälkiruoka. Makea kookos ja kirpeä passiohedelmä maistuvat herkullisilta yhdessä ja hienostunut jälkiruoka kruunaa pääsiäisaterian.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
kookoskermaa
2 dl
kuohu- tai vispikermaa
1 dl
maitoa
1 dl
hyytelösokeri multia
1
vaniljatanko
Pinnalle
2-4
passiohedelmää
Kookospannacotta passiohedelmällä valmistuu helposti näin:
- Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Lisää halutessasi halkaistu vaniljatanko. Sekoita, kunnes neste kiehuu ja keitä vielä noin ½ minuuttia.
- Jaa seos annosmaljoihin, -kuppeihin tai -laseihin. Anna hyytyä jääkaapissa noin neljä tuntia tai seuraavaan päivään.
- Halkaise passiohedelmät ja kaavi hedelmän sisus kookospannacottan pinnalle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat