Maku

Pasha-trifle

20 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen
Kiireisen kokin pasha syntyy sitruunarahkasta, kermasta ja aprikooseista. Pääsiäisen hauskin jälkiruoka maustetaan liköörillä ja koristellaan suloisen värisillä pääsiäisrakeilla!
3.6
0
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (6 annosta)

  • 1 1/2 dlkermalikööriä (Amarula)
  • 12 kplkeksejä (savoiardi)

Lisäksi

  • 2 dlkuohukermaa
  • 400 gmaitorahkaa (sitruunanmakuinen)
  • 1/2 dltomusokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 240 gaprikoosia (säilyke, sokeriliemi)
  • 100 gmantelilastuja (paahdettuja)

Lisäksi

  • Koristeluun värikkäitä karkkirakeita
Tulosta

Kasta puolitetut keksit molemmilta puoliltaan likööriin. Nosta keksit jälkiruokamaljojen pohjalle.

Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahto sitruunarahkaan. Mausta seos tomu- ja vaniljasokerilla.

Valuta aprikoosit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.

Annostele jälkiruokamaljoihin vuorotellen kerma-rahkaa, aprikoosinpaloja ja paahdettuja mantelilastuja.

Koristele pasha-trifleannokset karkkirakeilla.

* Tarjoa halutessasi pasha-triflejälkiruoan kera kermalikööriä.  

MITÄ PIDIT?
3.6