3,8(6)
Pasha-trifle
20 min
Kiireisen kokin pasha syntyy sitruunarahkasta, kermasta ja aprikooseista. Pääsiäisen hauskin jälkiruoka maustetaan liköörillä ja koristellaan suloisen värisillä pääsiäisrakeilla!
Julkaistu 8.4.2014
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
1 1/2 dlkermalikööriä (Amarula)
12 kplkeksejä (savoiardi)
Lisäksi
2 dlkuohukermaa
400 gmaitorahkaa (sitruunanmakuinen)
1/2 dltomusokeria
1 tlvaniljasokeria
240 gaprikoosia (säilyke, sokeriliemi)
100 gmantelilastuja (paahdettuja)
Lisäksi
Koristeluun värikkäitä karkkirakeita
  1. Kasta puolitetut keksit molemmilta puoliltaan likööriin. Nosta keksit jälkiruokamaljojen pohjalle.
  2. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahto sitruunarahkaan. Mausta seos tomu- ja vaniljasokerilla.
  3. Valuta aprikoosit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.
  4. Annostele jälkiruokamaljoihin vuorotellen kerma-rahkaa, aprikoosinpaloja ja paahdettuja mantelilastuja.
  5. Koristele pasha-trifleannokset karkkirakeilla.

Vinkit!

  • Tarjoa halutessasi pasha-triflejälkiruoan kera kermalikööriä.  
  • Katso myös suosittu perinteisen pashan ohje!
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.