Pasha-trifle
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Kiireisen kokin pasha syntyy sitruunarahkasta, kermasta ja aprikooseista. Pääsiäisen hauskin jälkiruoka maustetaan liköörillä ja koristellaan suloisen värisillä pääsiäisrakeilla!
3.8
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 8.4.2014

Pasha-trifle
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 1 1/2 dlkermalikööriä (Amarula)
- 12 kplkeksejä (savoiardi)
Lisäksi
- 2 dlkuohukermaa
- 400 gmaitorahkaa (sitruunanmakuinen)
- 1/2 dltomusokeria
- 1 tlvaniljasokeria
- 240 gaprikoosia (säilyke, sokeriliemi)
- 100 gmantelilastuja (paahdettuja)
Lisäksi
- Koristeluun värikkäitä karkkirakeita
Kasta puolitetut keksit molemmilta puoliltaan likööriin. Nosta keksit jälkiruokamaljojen pohjalle.
Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele kermavaahto sitruunarahkaan. Mausta seos tomu- ja vaniljasokerilla.
Valuta aprikoosit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.
Annostele jälkiruokamaljoihin vuorotellen kerma-rahkaa, aprikoosinpaloja ja paahdettuja mantelilastuja.
Koristele pasha-trifleannokset karkkirakeilla.
* Tarjoa halutessasi pasha-triflejälkiruoan kera kermalikööriä.

Kevyt pasha – tätä pääsiäisjälkkäriä voi syödä huoletta isommankin satsin!
Maku

Gluteenittomat pashapullat – täydellinen yhdistelmä mehevää pullaa ja hedelmäistä rahkatäytettä
Maku

Omenainen pasha – liköörillä terästetty herkku aikuiseen makuun
Maku

Vegaaninen pasha – täyteläinen pääsiäisherkku ilman munia ja maitoa
Maku

Pasha – pääsiäisen täyteläinen rahkaherkku
Maku

Pasha-suklaakakku
Maku

Pashakääretorttu häviää kahvipöydästä yhdessä hujauksessa – kiitos pökerryttävän herkullisen kerma-rahkatäytteen
Maku

Pääsiäisherkut perinteisesti ja uudella tavalla: kokeile vaniljaista pashaa, rahkatäytteistä juustokakkua ja muita ihania reseptejä