Klassikot vegaanisina! Pehmeä brita, syntinen tiramisu & 5 muuta ikisuosikkia

Jälkiruokien ikisuosikit hurmaavat myös vegaanisina. Kun olet maistanut näitä, et enää kaipaa alkuperäisiä versioita!
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

1. Pilvenpehmeä britakakku

Kakkujen kakku eli brita onnistuu mainiosti myös vegaanisena. Kunhan vatkaat vaahdon huolellisesti ja päästät uunista välillä höyryt ulos, kakusta tulee ihanan kuohkea. Vegaanisen britakakun reseptin löydät täältä.

2. Suussasulava suklaamousse

Suosikkijälkkäri suklaamoussen vegaaninen versio valmistuu vain neljästä raaka-aineesta. Nappaa vegaanisen suklaamoussen resepti ja ihastu!

3. Rapsakka ja makea pavlova

Samaan aikaan rapean ja pehmeän pavlovan salaisuus on huolella vatkattu kikherneiden liemi. Ihmeliemestä syntyy marenki, jota ei aidosta erota. Maapähkinätoffeella ja hedelmillä täytetyn vegaanisen pavlovan reseptin löydät täältä. Jos rakastat suklaisia herkkuja, kurkkaa täältä vegaanisen suklaapavlovan resepti.

4. Syntisen tuhti tiramisu

Kuohkea kakkupohja ja pilven pehmeä vaahtotäyte – mitäpä muuta sitä jälkiruoalta voisi toivoa? Vegaaninen tiramisu on syötävän sievä ja pökerryttävän herkullinen! Vegaanisen tiramisun reseptin löydät täältä.

5. Silkkinen ja paahteinen crème brûlée

Iki-ihana klassikko crème brûlée onnistuu myös ilman maitoa ja kananmunia. Tässä versiossa maistuu kookos. Kurkkaa vegaanisen crème brûléen resepti!

6. Mehevä tarte tatin

Ihana keikauskakku tarte tatin on piiraiden aatelia! Leivo herkku vaihteeksi omenoiden sijaan luumuista. Vegaanisen luumu -tarte tatinin reseptin voit napata täältä.

7. Jumalainen juustokakku

Kukapa voisi vastustaa klassista juustokakkua! Suosikkikakun vegaanisen version pohjassa maistuvat taateli ja pekaanipähkinät, täyte surautetaan muun muassa liotetuista cashewpähkinöistä, kookosöljystä ja tofusta. Ilman uunia valmistuvan vegaanisen juustokakun resepti kannattaa ottaa talteen!

Julkaistu: 22.1.2020
Kommentoi »