Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen crème brûlée – rakastettu klassikkojälkiruoka ilman maitoa ja kananmunia

4 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 4 h 0 min

Vegaaninen crème brûlée onnistuu mainiosti ilman eläinperäisiä tuotteita, kun korvaat keltuaiset agar agar -hiutaleilla ja kerman kookoskermalla. Lupaamme että rakastut!

15.5.2018
Reseptin ainekset
6 annosta
Vegaaninen crème brûlée
8 dl
kookoskermaa tai vegaanista kasvikermaa
1/2 dl
kookossokeria
1/2 dl
sokeria
1 rkl
agar agar -hiutaleita
1/8 tl
suolaa
1
vaniljatanko
Pinnalle
6 rkl
sokeria

Vegaaninen crème brûlée valmistuu näin:

1. Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja vedä siemenet veitsen kärjellä kattilaan.

2. Keitä 10 min hiljaisella lämmöllä tai kunnes agar agar -hiutaleet ovat sulaneet. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja kaada seos annoskulhoihin.

3. Nosta annoskulhot jääkaappiin ja anna hyytyä 4 tuntia tai yön yli.

4. Ripottele jokaisen annoskulhon pintaan sokeria runsas ruokalusikallinen. Paahda sokeri rapeaksi ja kullanruskeaksi kaasupolttimella. Liikuttele poltinta koko ajan äläkä pidä sitä liian lähellä pintaa, sillä sokeri palaa helposti.

Vinkki!

Jos käytössäsi ei ole kaasupoltinta, kuumenna uunin grillivastukset. Nosta annokset uuniin lähelle vastuksia ja jätä uuninluukku auki. Kun sokeri on sulanut, nosta crème brûléet uunista ja tarjoile heti. Ole valppaana, ettei sokeri pala.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt