Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen suklaamousse – rakas klassikkojälkiruoka ilman maitoa tai munia

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Vegaaninen suklaamousse on aivan yhtä hyvää kuin perinteinen. Tähän hurmaavaan reseptiin tarvitset vain neljä raaka-ainetta. Kokeile ja ihastu!

13.4.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Vegaaninen suklaamousse
1 1/2 dl
säilykekikherneiden lientä
1/2 dl
sokeria
150 g
tummaa suklaata (esimerkiksi Marabou ECO 70 %)
1 tl
vaniljasokeria
Koristelu
2 tl
kaakaojauhetta
2 rkl
vegaanista valkosuklaata lastuina

Vegaaninen suklaamousse – ohje:

  1. Mittaa kikherneliemi kattilaan ja lisää sokeri. Kuumenna. Kun seos alkaa kuplia ja sokeri on sulanut, nosta kattila pois levyltä. Anna jäähtyä hetki.
  2. Lisää joukkoon tumma suklaa ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja anna massan jäähtyä jääkaapissa täysin viileäksi.
  3. Vaahdota vegaaninen suklaamousse sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  4. Jaa vegaaninen suklaamousse annoskulhoihin. Jos haluat, koristele annokset kaakaojauheella ja valkosuklaalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt