


Vegaaninen suklaamousse – rakas klassikkojälkiruoka ilman maitoa tai munia
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Vegaaninen suklaamousse on aivan yhtä hyvää kuin perinteinen. Tähän hurmaavaan reseptiin tarvitset vain neljä raaka-ainetta. Kokeile ja ihastu!
Reseptin ainekset
4 annosta
Vegaaninen suklaamousse
1 1/2 dl
säilykekikherneiden lientä
1/2 dl
sokeria
150 g
tummaa suklaata (esimerkiksi Marabou ECO 70 %)
1 tl
vaniljasokeria
Koristelu
2 tl
kaakaojauhetta
2 rkl
vegaanista valkosuklaata lastuina
Vegaaninen suklaamousse – ohje:
- Mittaa kikherneliemi kattilaan ja lisää sokeri. Kuumenna. Kun seos alkaa kuplia ja sokeri on sulanut, nosta kattila pois levyltä. Anna jäähtyä hetki.
- Lisää joukkoon tumma suklaa ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja anna massan jäähtyä jääkaapissa täysin viileäksi.
- Vaahdota vegaaninen suklaamousse sähkövatkaimella kuohkeaksi.
- Jaa vegaaninen suklaamousse annoskulhoihin. Jos haluat, koristele annokset kaakaojauheella ja valkosuklaalla.
Vinkki!
Kurkkaa myös suklaamoussen perusohje sekä kolme muuta tapaa soveltaa reseptiä!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat