Maku

Vegaaninen suklaamousse – rakas klassikkojälkiruoka ilman maitoa tai munia

2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Vegaaninen suklaamousse on aivan yhtä hyvää kuin perinteinen. Tähän syntisen hyvään reseptiin tarvitset vain neljä raaka-ainetta. Kokeile ja ihastu!
GL
MA
VE
0
0
Julkaistu: 13.4.2018


Ainekset (4 annosta)

Vegaaninen suklaamousse

  • 1 1/2 dlsäilykekikherneiden lientä
  • 1/2 dl sokeria
  • 150 gtummaa suklaata (esimerkiksi Marabou ECO 70 %)
  • 1 tlvaniljasokeria

Koristelu

  • 2 tlkaakaojauhetta
  • 2 rkl vegaanista valkosuklaata lastuina
Tulosta

Vegaaninen suklaamousse valmistuu näin:

  1. Mittaa kikherneliemi kattilaan ja lisää sokeri. Kuumenna. Kun seos alkaa kuplia ja sokeri on sulanut, nosta kattila pois levyltä. Anna jäähtyä hetki.
  2. Lisää joukkoon tumma suklaa ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja anna massan jäähtyä jääkaapissa täysin viileäksi.
  3. Vaahdota vegaaninen suklaamousse sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  4. Jaa vegaaninen suklaamousse annoskulhoihin. Jos haluat, koristele annokset kaakaojauheella ja valkosuklaalla.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »