Vegaaninen suklaamousse – rakas klassikkojälkiruoka ilman maitoa tai munia
2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
2 h Vegaaninen suklaamousse on aivan yhtä hyvää kuin perinteinen. Tähän syntisen hyvään reseptiin tarvitset vain neljä raaka-ainetta. Kokeile ja ihastu!
GL
MA
VE
0
Kuvat
Julkaistu 13.4.2018

Vegaaninen suklaamousse – rakas klassikkojälkiruoka ilman maitoa tai munia
Reseptin ainekset (4 annosta)
Vegaaninen suklaamousse
- 1 1/2 dlsäilykekikherneiden lientä
- 1/2 dl sokeria
- 150 gtummaa suklaata (esimerkiksi Marabou ECO 70 %)
- 1 tlvaniljasokeria
Koristelu
- 2 tlkaakaojauhetta
- 2 rkl vegaanista valkosuklaata lastuina
Vegaaninen suklaamousse valmistuu näin:
- Mittaa kikherneliemi kattilaan ja lisää sokeri. Kuumenna. Kun seos alkaa kuplia ja sokeri on sulanut, nosta kattila pois levyltä. Anna jäähtyä hetki.
- Lisää joukkoon tumma suklaa ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja anna massan jäähtyä jääkaapissa täysin viileäksi.
- Vaahdota vegaaninen suklaamousse sähkövatkaimella kuohkeaksi.
- Jaa vegaaninen suklaamousse annoskulhoihin. Jos haluat, koristele annokset kaakaojauheella ja valkosuklaalla.
Vinkki!

Vegaaninen kakku – tämän vihreän viettelyksen salaisuus on kolmen aineksen samettisessa yhdistelmässä
Maku

Vegaaninen juustokakku valloittaa täydellisellä makuparilla: täytteessä yhdistyvät raikas mango ja täyteläinen kookos
Maku

Näin teet juustokakusta vegaanisen

Vegaaninen marenki valmistuu helposti kikherneliemestä – rakenne on täydellisen rapea ja sisus herkullisen sitkeä
Meillä kotona

Vegaaninen pullataikina
Maku

Vegaaninen suklaakastike – valmista viidessä minuutissa!
Maku

Gluteeniton ja vegaaninen suklaapavlova
Kotivinkki

Chilikaakao – makea suklaajuoma, josta löytyy ihanasti potkua
Maku