0(0)
Vegaaninen suklaamousse – rakas klassikkojälkiruoka ilman maitoa tai munia
Gluteeniton
Maidoton
Vegaaninen
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h
Vegaaninen suklaamousse on aivan yhtä hyvää kuin perinteinen. Tähän syntisen hyvään reseptiin tarvitset vain neljä raaka-ainetta. Kokeile ja ihastu!
13.4.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Vegaaninen suklaamousse
1 1/2 dlsäilykekikherneiden lientä
1/2 dl sokeria
150 gtummaa suklaata (esimerkiksi Marabou ECO 70 %)
1 tlvaniljasokeria
Koristelu
2 tlkaakaojauhetta
2 rkl vegaanista valkosuklaata lastuina

Vegaaninen suklaamousse valmistuu näin:

  1. Mittaa kikherneliemi kattilaan ja lisää sokeri. Kuumenna. Kun seos alkaa kuplia ja sokeri on sulanut, nosta kattila pois levyltä. Anna jäähtyä hetki.
  2. Lisää joukkoon tumma suklaa ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja anna massan jäähtyä jääkaapissa täysin viileäksi.
  3. Vaahdota vegaaninen suklaamousse sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  4. Jaa vegaaninen suklaamousse annoskulhoihin. Jos haluat, koristele annokset kaakaojauheella ja valkosuklaalla.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo