Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vegaaninen juustokakku ilman uunia – pähkinäinen herkku valmistuu pakastimessa kuin itsestään

5 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 5 h 0 min

Vegaaninen juustokakku valmistuu näppärästi myös ilman uunia, nimittäin pakastimessa! Pähkinäinen taatelipohja takaa, että tämä kakku sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville herkuttelijoille.

30.7.2019
Reseptin ainekset
12 palaa
Pohja
200 g
pehmeitä, kivettömiä taateleita
2 ½ dl (120 g)
pekaanipähkinöitä
Täyte
3 ½ dl (180 g)
cashewpähkinöitä
½ dl
sitruunamehua
¾ dl
kookosöljyä sulatettuna
1 ½ dl
maustamatonta tofutuorejuustoa (esim. Tofutti)
1–1 ⅓ dl
vaahterasiirappia
Tarjoiluun
mustikoita ja vadelmia

Vegaaninen juustokakku ilman uunia – ohje:

  1. Laita taatelit ja pekaanipähkinät tehosekoittimeen. Surauta sekaisin. Laita leivinpaperi noin 20 senttiseen irtopohjavuokaan. Painele pähkinä-taateliseos vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin.
  2. Tee täyte. Laita cashewpähkinät kulhoon. Kaada päälle kuumaa vettä. Anna liota 1 tunti. Kaada vesi pois. Laita pähkinät tehosekoittimeen muiden aineiden kanssa. Anna koneen käydä, kunnes seos on mahdollisimman tasaista. Maista seosta ja lisää tarvittaessa enemmän siirappia. Kaada seos pohjalle. Peitä kelmulla ja laita pakastimeen vähintään 4 tunniksi.
  3. Koristele marjoilla. Voit halutessasi soseuttaa vadelmia ja tehdä soseesta koristeraitoja kakulle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt