Nämä onnistuvat mökilläkin! 9 rentoa ja helppoa kesäkakkua, jotka saavat herkkusuut muikeiksi

Nämä onnistuvat mökilläkin! 9 rentoa ja helppoa kesäkakkua, jotka saavat herkkusuut muikeiksi
Paras kesäkakku on se, joka valmistuu suit sait sukkelasti eikä koreile pitkällä raaka-ainelistalla. Ja silti se katoaa parempiin suihin viimeistä murua myöten.
Julkaistu: 17.6.2020

1. Uunivuoka esiin, nyt tehdään mansikkakakku

Tämä mökkileipurin kerrosherkku saa makunsa limellä raikastetusta rahkasta ja makeista mansikoista. Lue täältä mansikka-rahkakakun resepti.

2. Pullapitko onkin juustokakku

Tämä resepti on sinulle, jota taikinaterapia ei nyt kiinnosta. Kesän helpoin kakku syntyy sipaisemalla pullapitkon väliin vaniljaista tuorejuustoa ja raikkaita mansikoita. Mansikkajuustokakku pullapitkosta on valmis muutamassa minuutissa! Poimi Perinneruokaa prkl -blogin resepti täältä.

3. ...ei kun köyhäritarikakku!

Pullapitkosta voi loihtia myös mustikkasuun lempikakun. Tässä versiossa pitkoviipaleiden väliin kauhotaan kuohkeaa kermavaahtoa, makeaa mustikkahilloa ja raikkaita mustikoita. Jos pidät pullapohjaisesta mustikkapiirakasta, tämä saa sinut onnesta lääpälleen! Nappaa resepti talteen täältä.

4. Kakku kuivakaapin aineksista

Rennon lomapäivän kruunaa simppelisti valmistuva mökkikakku. Suklaaherkku loihditaan kuivakaapin aineksista, et tarvitse edes kananmunia! Ja mikä parasta, taikinan ainekset sekoitetaan yhdessä kulhossa eli leipomisen jälkeen voi keskittyä herkutteluun, eikä tiskaamiseen. Kakku koristellaan vispatulla kermalla ja tuoreilla marjoilla. Kurkkaa resepti täältä.

5. Ai että helteelläkö ei kakku maistu? Kokeilepa tätä

Kun mielesi tekee samanaikaisesti jotakin hedelmäistä, kevyttä ja makeaa, tee vesimelonikakku! Söpösti koristellun kerma-rahkakuorrutuksen alle kätkeytyy mikäpä muu kuin vesimeloni. Ota veikeän kakun resepti talteen.

6. Unohda piperrys ja kasaa kakku kulhoon

Kulhokakun teossa on mahdoton epäonnistua. Annostele kulhoon suklaisia kakkupaloja, espressovaahtoa, kinuskikastiketta ja ronskilla kädellä marjoja. Kakkupalat voit joko valmistaa itse tai ostaa valmiina. Kurkkaa täältä resepti.

Jäikö kakkukarkeloista yli marjoja? Lue täältä vinkit marjojen pakastamiseen.

7. Jos sittenkin jokaiselle oma kakku (vain neljästä raaka-aineesta)

Somat mustikkajuustokakut valmistuvat hujauksessa, lusikoimalla purkkiin Domino-keksirouhetta, valkosuklaista tuorejuustotäytettä ja mustikoita. Ja ennen kuin huomaatkaan, kakkuset on jo lusikoitu purkeista suihin. Lue Perinneruokaa prkl -blogin resepti täältä.

8. Onko sinulla tiskivuoro? Ehdota tätä kakkua

Herttinen sentään, miten helppoa! Mittaa kaikki kakun aineet kulhoon, vatkaa, lisää luumut ja paista. Kuka sanoi, että leipominen on vaivalloista? Lue gluteenittoman ja maidottoman luumukakun ohje täältä.

9. Suklaahiiri, tämä on sinulle

Kunnon kakun voi saada, vaikka kesäkeittiöstäsi ei löytyisi sähkövatkainta. Jos raparperipuskat puskevat uutta vartta yhä vain, upota ne tähän suklaasyöpön nannakakkuun. Nappaa täältä raparperi-suklaakakun resepti.

Kommentoi »