4,5(11)
Gluteeniton luumukakku sekoitetaan paistovalmiiksi yhdessä kulhossa – voiko olla helpompaa?
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
1 h 10 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 50 min
Gluteeniton luumukakku syntyy näin: mittaa kaikki ainekset kulhoon, vatkaa kuohkeaksi, lisää luumut ja paista. Lopputulos on täydellisen mehevä ja hedelmäinen. Kurkkaa resepti, johon tulet ihastumaan!
Julkaistu 11.9.2018
Kotivinkki
Reseptin ainekset
16 palaa
Gluteeniton luumukakku
2 ½ dlsokeria
200 gmaidotonta margariinia
2 dlperunajauhoja
1 ½ dlgluteenitonta jauhoa (Semper Mix)
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
4 L-koonkananmunaa
Lisäksi
maidotonta margariinia voiteluun
½ dlgluteenitonta korppujauhoa
8luumua (300 g)

Gluteeniton luumukakku – ohje:

  1. Voitele 1,5 litran vetoinen kakkuvuoka margariinilla ja jauhota korppujauholla.
  2. Laita kaikki taikinan ainekset kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimen täydellä teholla 2 minuuttia.
  3. Poista siemenet luumuista ja hienonna luumut noin sentin kokoisiksi paloiksi. Sekoita taikinaan.
  4. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista luumukakkua 175-asteisen uunin alatasolla 50 minuuttia.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.