


Gluteeniton luumukakku sekoitetaan paistovalmiiksi yhdessä kulhossa – voiko olla helpompaa?
1 h 10 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 50 min
Gluteeniton luumukakku syntyy näin: mittaa kaikki ainekset kulhoon, vatkaa kuohkeaksi, lisää luumut ja paista. Lopputulos on täydellisen mehevä ja hedelmäinen. Kurkkaa resepti, johon tulet ihastumaan!
Reseptin ainekset
16 palaa
Gluteeniton luumukakku
2 ½ dl
sokeria
200 g
maidotonta margariinia
2 dl
perunajauhoja
1 ½ dl
gluteenitonta jauhoa (Semper Mix)
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
4 L-koon
kananmunaa
Lisäksi
maidotonta margariinia voiteluun
½ dl
gluteenitonta korppujauhoa
8
luumua (300 g)
Gluteeniton luumukakku – ohje:
- Voitele 1,5 litran vetoinen kakkuvuoka margariinilla ja jauhota korppujauholla.
- Laita kaikki taikinan ainekset kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimen täydellä teholla 2 minuuttia.
- Poista siemenet luumuista ja hienonna luumut noin sentin kokoisiksi paloiksi. Sekoita taikinaan.
- Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista luumukakkua 175-asteisen uunin alatasolla 50 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat