


Vesimelonikakku – helppo, kevyt ja raikas kesäherkku
15 min
Vesimelonikakku on veikeä vaihtoehto hedelmäsalaatille. Koristele herkku lempimarjoillasi ja -hedelmilläsi.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 dl
vaahtoutuvaa kermaa
1 prk
sitruunarahkaa (200 g)
Lisäksi
1
vesimeloni (noin 2 kg)
Koristelu
mansikoita, mustikoita, lohikäärmehedelmää, karhunvatukoita ja viinirypäleitä sekä syötäviä kukkia
Vesimelonikakku valmistuu näin:
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka.
- Leikkaa vesimelonista pohja ja kansi pois. Leikkaa loppu kuori pois niin, että saat mahdollisimman tasasivuisen, pyöreän melonikakun.
- Voit halutessasi myös leikata melonista palan, muotoilla sen pienemmäksi kakkukerrokseksi ja kiinnittää grillitikulla isompaan palaan.
- Kuivaa melonin pinta talouspaperilla, jotta kermarahka pysyy kakun päällä. Levitä vesimelonikakun päälle kuorrutusta ja koristele marjoilla ja hedelmillä sekä syötävillä kukilla.
Käytä kakkulapiona terävää veistä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
